Wat een fijne bruiloft was die van Sjoukje en Sander! In een stad waar ikzelf te weinig kom (Amersfoort) en op een locatie waar ik heel graag een keer een bruiloft wilde vastleggen: de Mariënhof.

De dag begon bij het stel thuis waar de voorbereidingen waren. Sander ging tussendoor nog even de bloemen halen; op de voet gevolgd door mijn second shooter Rianne die hier ook wat momenten van vastlegde. Na de ‘first look’ – wat altijd een bijzonder moment is als het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet die dag – gingen we op pad naar een paar prachtige buitenplekken in het groen om foto’s te maken. Tijdens de shoot is Rianne altijd druk met het netjes neerleggen van de jurk en hulp met logistiek en licht, maar ze schiet ook vanaf de zijlijn vaak mooie plaatjes mee!

Daarna op naar de Mariënhof voor de rest van het programma: de ceremonie, borrel en het feest (het diner tussendoor was op een wat andere plek net buiten de deur).

Het feest ’s avonds was een echte knaller, doordat zowel het bruidspaar zelf als de vele vrienden enorm goeie dansers zijn – heel tof om te fotograferen! Gelukkig hadden we de ruimte van te voren goed uitgelicht met flitsers en zoals gebruikelijk was Rianne weer een erg goede licht assistent (zij loopt dan met een kleine flitser bij mij in de buurt op de dansvloer zodat we alle actie goed kunnen uitlichten). Bij deze enkele highlights van de dag:

bruiloft trouwfotograaf bruidsfotografie Marienhof Amersfoort 11

Klik hier om terug te gaan naar de portfolio

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden of een reservering maken voor jullie trouwdatum?