Trouwfotografie in het Gooi: geen gek idee!

Als trouwfotograaf fotografeer ik door heel het land, maar (gezien het feit dat ikzelf in Bussum woon) is het natuurlijk ook leuk om hier in het mooie Gooi een trouwreportage te maken! Gelukkig zijn er tal van mooie locaties in de buurt waar je kan trouwen, dineren of feest vieren.

Er zijn tal van mogelijkheden: in Naarden heb je het oude stadhuis, de prachtige Grote Kerk maar ook het Arsenaal waar getrouwd kan worden. Iets verderop aan het water is The Upper Deck.

In mijn eigen woonplaats, Bussum, is er Fort Vivant: een heerlijke, relaxte locatie in en rondom een oud deel van de Hollandse Waterlinie. Laren heeft de Sint Jansbasiliek, maar ook de kleinere Johanneskerk. In Blaricum zijn Tafelberg en de Goede Gooier locaties die veel gebruikt worden voor receptie en diner. En vergeet het mooie oude dorp niet, met bijvoorbeeld Moeke Spijkstra of Rust Wat. Muiden biedt natuurlijk het Muiderslot (waar ook getrouwd kan worden) en in Huizen is er behalve het oude gemeentehuis in het dorp ook het Nautisch Kwartier met de Kalkovens, prachtig gelegen aan het water.

In Eemnes zijn de Theetuin en het Dikke Torentje twee schitterende locaties om te trouwen. En hoewel Baarn technisch gezien net niet in het Gooi ligt, mag Kasteel de Hooge Vuursche natuurlijk ook niet ontbreken! (en Finley het Witte Huis in Loosdrecht eigenlijk ook niet).

Trouwen in de tuin (of die van je ouders) is natuurlijk ook een schitterende optie!

Qua fotoshoots biedt onze mooie omgeving ook meer dan genoeg mogelijkheden: dankzij de aanwezigheid van bos, hei, water maar ook locaties als Beeld en Geluid in Hilversum, Muiden (rondom het Muiderslot) en de Vesting van Naarden zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor een mooie fotosessie.

Kortom, voor wie gaat trouwen is er meer dan genoeg moois in de omgeving te ontdekken. Zoeken jullie een fotograaf die bekend is in het Gooi en de mogelijkheden hier? Neem dan zeker eens contact op voor een vrijblijvende afspraak!

arsenaal naarden trouwen

het Arsenaal in Naarden Vesting

dikke torentje eemnes trouwen

het Dikke Torentje in Eemnes

Fort-Vivant-Bussum-trouwlocatie

Fort Vivant in Bussum

fotosessie op de hei in het gooi

Een fotosessie op de hei in Blaricum

Kalkovens-Huizen-trouwlocatie

De Kalkovens in Huizen, Nautisch Kwartier

kasteel-Hooge-Vuursche-Baarn

Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn

Stadhuis-Naarden-Vesting-trouwlocatie

Klassiek trouwen op het oude stadhuis in Naarden

theetuin-Eemnes-trouwlocatie

De heerlijke buitenplaats van de Theetuin in Eemnes

trouwen in de tuin gooi laren blaricum

Borrelen in de tuin van het ouderlijk huis

 

Meer zien? Klik hier voor een overzicht van mijn favoriete series.