Ellen & Marco | Pollepleats

Stel, je bent een – behoorlijk goed – fotografenduo wat huwelijken fotografeert en je gaat zelf trouwen. Wat dan? Statiefje mee? Nikons uitdelen? Of een collega inschakelen?

Het laatste dus, en zo belde Marco Verstraaten me enige tijd geleden op met de vraag of ik 14 augustus wat te doen had. ‘Ha, BBQ’en en ballen gooien naar de hondjes!’ dacht ik, maar tot mijn grote verrassing hoorde ik dat Ellen Marco ten huwelijk had gevraagd en of ik het wilde vastleggen.

Wow, die zag ik niet aankomen! Ellen en Marco ken ik inmiddels een tijdje en ik weet dat ze – behalve een leuk en lief stel stel – ook heel relaxed zijn, maar toch vond ik het behoorlijk spannend (en een hele eer) om de bruiloft van zulke goede fotografen vast te leggen. Op de dag zelf had ik gelukkig geen zenuwen.

De Pollepleats in Friesland (ok, om specifiek te zijn: Westhem) was de plek waar alles ging gebeuren. Ze hadden hier enige tijd geleden een huwelijk gefotografeerd en het bleek een schot in de roos: prachtig gelegen in het Friese landschap, met veel water, en een paar jaar geleden verbouwd tot een fraai ingerichte locatie van alle gemakken voorzien.

Het werd een prachtige dag met onverwacht veel zon, heel veel vrienden en familie, nog meer trouwfotografen, hondjes en kids, een heerlijk diner en als uitsmijter een klein beetje stargazing.

Zelden heb ik een stel gehad wat zich zo lekker gestoord kan gedragen voor de camera (voor de ceremonie was er nog wel wat spanning, maar vanaf de toost en taart werden de bekken steeds gekker), maar wat tegelijkertijd volop genoot van een dag die ze beiden toch vele malen hebben meegemaakt vanuit een ander perspectief.

Lieve Ellen en Marco, het was geweldig om van dichtbij mee te maken hoe gek jullie op elkaar zijn en dat ook durven te delen met iedereen. Heel veel geluk gewenst en een prachtige toekomst samen!

Ellen en Marco Pollepleats Friesland 01 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 03 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 04 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 06 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 07 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 0 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 09 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 10 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 11 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 12 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 13 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 14 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 16 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 18 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 19 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 20 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 21 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 23 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 24 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 25 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 26 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 27 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 28 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 30 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 31 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 32 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 33 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 34 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 35 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 36 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 37 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 38 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 39 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 40 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 41 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 42 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 43 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 44 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 45 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 46 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 47 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 48 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 49 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 51 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 52 Ellen en Marco Pollepleats Friesland 53

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met series.