Al vrij vroeg vorig jaar werd ik gemaild door Lotte en Lennart; of ik eventueel beschikbaar was voor het vastleggen van hun huwelijk. De tip hadden ze gekregen van hun ceremoniemeester Floor, waar we beiden bevriend mee zijn.

Het klikte en dus stond ik op de betreffende dag op de stoep van hun appartement in Amsterdam, waar Lotte met haar familie was. Nadat zij gereed was, kwam Lennart met een enorm grote bolide voorrijden. Het inparkeren ging nog maar net! ;)

Hierna gingen we met z’n allen naar het prachtige witte kerkje van Schellingwoude. Het weer zat enorm mee, dus de lunch kon buiten plaats vinden. Na de lunch en wat groepsfoto’s was het tijd voor de ceremonie, een mooie aangelegenheid met speeches van de zussen van bruid en bruidegom. Na de ceremonie was er buiten een borrel, waarna we naar het mooie Landgoed Groenendaal gingen. Hier zou het diner, en later het feest plaatsvinden. Na een borrel en wat speeches zijn wij nog even het bos ingegaan voor wat foto’s en na het vastleggen van indrukken van het diner zat mijn dag erop. Al met al een zeer geslaagde dag.

Lotte en Lennart, van harte gefeliciteerd!

Lotte Lennart Amsterdam Schellingwoude Landgoed Groenendaal Heemstede02

[fblikesend]