Onze handgemaakte trouwalbums worden voor 100% in eigen beheer vervaardigd en vertellen op fraai vormgegeven wijze het verhaal van de bruiloft. Ze hebben, net als een handgemaakt maatpak of een trouwring, een exclusieve en unieke uitstraling.

Per seizoen maken we slechts een zeer beperkt aantal exemplaren, enkel voor onze eigen bruidsparen. Ik verzorg het design en het printwerk en Dieuwke, mijn vrouw die boekbinder is, verzorgt de verwerking van de prints en het maken van de album omslagen, dozen en hoesjes.

Ieder album wordt met veel geduld en aandacht voor detail gemaakt: jullie bruiloft is uniek, dus het album ook!

handgemaakt trouwalbum
luxe trouwalbum
roze handgemaakt trouwalbum
handgemaakt exclusief trouwalbum
handgemaakt luxe trouwalbum fine art
handgemaakt leren trouwalbum
exclusief trouwalbum
handgemaakte trouwalbums

Hoe worden onze albums gemaakt?

  • het (met jullie in overleg gemaakte) ontwerp wordt met de nieuwste inkjet technologie geprint op mat fine art papier met een mooie kleurweergave en een fraaie, gladde structuur zonder spiegelingen. Iedere print wordt door mijzelf afzonderlijk gecontroleerd op kleurechtheid, contrast en scherpte voordat deze goedkeuring krijgt om te worden gebruikt.
  • de prints worden, na twee dagen te hebben gedroogd, zeer precies met de hand en op het oog schoongesneden zodat de uitlijning van de opmaak perfect klopt met de randen van de pagina’s. In het midden van iedere dubbele pagina komt een fijne rilnaad die nauwelijks zichtbaar is zodat het boek mooi vlak open kan liggen, zonder de foto’s te verstoren. De prints worden tenslotte met de hand verwerkt tot stevige pagina’s met een luxe uitstraling.
  • voor de omslagen werken we met een selectie van de mooiste materialen, afkomstig van de beste boekbind leveranciers uit Nederland en Engeland. Deze omslagen worden door Dieuwke volledig met de hand vervaardigd. Dit resulteert in een zeer verfijnd niveau van afwerking en oog voor detail. We hebben een fraaie collectie beschikbare kleuren samengesteld om uit te kiezen.
  • voor de ‘finishing touch’ kunnen we een blinddruk met jullie namen en de datum op de cover zetten, of een foto verwerken in de omslag.
  • voor ieder album maken we afzonderlijk een op maat passende omslagdoos of albumhoes.

Het resultaat is een exclusief trouwalbum wat qua kwaliteit geen vergelijking kent. Zijn jullie nieuwsgierig, kom dan zeker een keer kijken!

Maak een afspraak en kom kijken!