De reportages en pakketten die ik aanbied zijn zeer compleet en op jullie wensen af te stemmen.

Inbegrepen bij een reportage is in ieder geval altijd het volgende:

 • een vrijblijvend kennismakingsgesprek (kan zowel in persoon als online) voorafgaand aan boeking
 • voorbespreking van de dag, enkele weken voor jullie bruiloft
 • 6 uur aanwezigheid van mijzelf; uitbreiding met extra uren / 2e fotograaf mogelijk
 • sneak preview een week na de bruiloft
 • een ruime serie bewerkte hoge resolutie beelden aangeleverd na vier weken, via een zeer gebruiksvriendelijke online cloud gallery 
 • een exclusief handgemaakt linnen trouwalbum uit eigen atelier van 18×25 cm met 20 pagina’s (c.a. 30 foto’s), geleverd in een mooie bewaarhoes (klik hier om meer te zien)
 • tarief: 1895 euro incl. btw en reiskosten in NL

Uiteraard is het mogelijk om het aantal uren uit te breiden of een groter en uitgebreider album te kizen. Er zijn daarnaast aantrekkelijk geprijsde kant en klaar pakketten beschikbaar inclusief een second shooter (2e fotograaf), groter album en meer uren.

Op weekdagen van maandag tot en met donderdag, en van november tot en met maart in het weekend, is het bovendien mogelijk om minder dan 6 uur fotografie te kiezen,

In de uitgebreide pdf brochure die jullie vrijblijvend kunnen aanvragen (scroll naar onderen) staan alle mogelijkheden en kosten helder op een rij.

Natuurlijk willen jullie mooie herinneringen van jullie trouwdag, dus de fotografie is een belangrijke investering. Wat zijn – behalve mijn stijl van fotografie en onze unieke trouwalbums uit eigen atelier – nu goede reden om voor mij te kiezen als jullie trouwfotograaf?

Als trouwfotograaf heb ik ruim 10 jaar ervaring, met inmiddels meer dan 250 huwelijken gefotografeerd.

Hierdoor weet ik precies hoe bruiloften in zijn werk gaan en waar ik moet staan om de juiste momenten vast te leggen. Ook ben ik voorbereid en flexibel als dingen nèt even anders lopen dan gepland (hint: dat gebeurt vaker dan je denkt!).

De bruiloft is een zeer speciale en persoonlijke dag in jullie leven; het maken van de trouwreportage is dus ook een persoonlijke aangelegenheid. Daarom vind ik het belangrijk dat jullie de aandacht krijgen die nodig is om dit tot een succes te maken, van eerste ontmoeting tot aflevering van het album.

Ik sta altijd klaar voor vragen, en bij het plannen van bruiloften hou ik rekening met een maximaal aantal in te plannen bruiloften ieder seizoen zodat ieder bruidspaar de aandacht krijgt die ze verdienen.

Het zorgt er ook voor dat ik iedere keer weer zeer gemotiveerd ben om het maximale resultaat te bereiken!

Ik vind prettige en heldere communicatie heel belangrijk – niet alleen op de dag zelf maar ook in het voortraject, en na de bruiloft. Als trouwfotograaf sta ik niet alleen op de dag zelf voor jullie klaar, maar in het hele proces.

Alle informatie is zo transparant mogelijk, ik hou me aan afspraken en als er vragen zijn probeer ik die zo helder en duidelijk mogelijk te beantwoorden.

De lat ligt hoog. Niet alleen op het gebied van de fotografie zelf, maar ook door zorgvuldige nabewerking van jullie beelden en het maken van het album, en hulp bij vragen over de planning of het zoeken naar leveranciers als goede videografen in de aanloop naar jullie bruiloft.

Ook ‘achter de schermen’ stel ik aan mijzelf de eisen die je mag verwachten van een professioneel ingericht bedrijf: zo werken we met de beste spullen, is er altijd voldoende backup apparatuur mee en is de kans op verlies van digitale bestanden zeer klein door een uitgekiende backup strategie.

Als lid van trouwfotografen collectief Twentyfive* heb ik altijd een uitstekend vangnet beschikbaar in het uitzonderlijke geval dat ik jullie trouwdag niet zelf zou kunnen fotograferen. Hier zijn voor jullie geen kosten aan verbonden.

* behalve de zekerheid van vervangende collega’s helpen we elkaar ook beter worden, houden we elkaar scherp en organiseren we legendarisch gezellige borrels en BBQ’s! 

Jullie zijn gegarandeerd van een hardwerkende, enthousiaste èn gezellige fotograaf (of twee) die er samen met jullie en de gasten een prachtige dag van maakt!

  Jullie namen

  E-mail

  Telefoon (optioneel)

  Trouwdatum (indien nog niet bekend, vul in 'weten we nog niet')

  Trouwlocatie(s) (indien al bekend)

  Wat kan ik voor jullie betekenen?

  Vertel wat meer over jullie trouwdag en jullie wensen

  Willen jullie graag vrijblijvend meer informatie over de tarieven en mogelijkheden ontvangen, of een reservering maken voor jullie trouwdatum?

  Vul dan het contact formulier, en ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug met een reactie.

  Awards en nominaties: