“Wat zijn wij blij met Evert als onze bruidsfotograaf! Meteen vanaf de kennismaking hadden we een goed gevoel. Zijn enthousiasme en gezelligheid zorgde ervoor dat wij ons geheel op ons gemak voelden op de grote dag.

Het resultaat is echt fantastisch geworden. De details, scherpte, de juiste momenten, de professionaliteit en stijl van Evert hebben geresulteerd in een geweldige verzameling foto’s die ons heel dierbaar zijn en altijd zullen blijven.

Als kers op de taart hebben we zojuist een prachtig handgemaakt fotoalbum mogen ontvangen. Het album geeft de sfeer van de dag perfect weer en is van zeer hoge kwaliteit. Heel bijzonder!”

Rianne & Jeroen

“Evert kruipt in alle hoeken en gaten en wringt zich in allerlei bochten voor de perfecte foto, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn.

Zowel de foto’s als de fotograaf zijn stijlvol, spontaan, professioneel en ons zeer goed bevallen. 

We raden Evert van harte aan!”

Morena & Tim

“Evert heeft onze drie daagse bruiloft op een fantastische wijze vastgelegd.

Het regelen en afstemmen vooraf, zijn performance tijdens de drie dagen en de uiteindelijke foto-albums…

……in 1 woord: fantastisch!

Caroline & Ernst Jan

“Vanaf het eerste moment hebben we met veel plezier met Evert samengewerkt. Zijn aanpak gaf ons een frisse collectie foto’s die de essentie van onze speciale dag mooi weergeeft. Hij verdiepte zich in de familie en vrienden en de foto’s laten zien hoe iedereen echt is.

Evert stopt niet bij de plaatjes. Hij heeft vervolgens prachtige boeken aangeleverd die ons nog altijd zeer heugen. Oh, en het hele proces loopt gladjes volgens duidelijke afspraken. Het was heel fijn om met een fotograaf te werken die in mogelijkheden en oplossingen denkt!”

Susana & Joep

“Dat Evert prachtige foto’s maakt is overduidelijk.

Maar net zo belangrijk vonden wij de goede communicatie en afstemming in aanloop naar de huwelijksdag. Evert is flexibel, denkt graag mee, is enthousiast, kortom heel erg fijn om mee samen te werken.

Op de dag zelf was Evert een hele prettige persoon om om je heen te hebben. Ook de nazorg met het afleveren van de foto’s was vlot en netjes. Ik raad hem iedereen van harte aan!”

Kenza & Xander

“Het boek is afgelopen zaterdag in goede orde ontvangen. We hebben de foto’s al honderd keer bekeken, maar wat zien ze er mooi uit in een album!

Bedankt voor de mooie foto’s; we zullen je zeker aanraden in onze kenniskring!”

Randy & Jeffrey

“Wij zijn meer dan tevreden met de reportage.

Voorafgaand toonde Evert oprechte interesse en gaf hij ons meteen het gevoel zich op een professionele manier voor te bereiden. Op de dag zelf wist hij ieder belangrijk moment vast te leggen en iedere keer op de juiste plek te staan, zonder daarbij opvallend aanwezig te zijn. Hij straalde ook rust uit waardoor wij ons geen moment zorgen hebben gemaakt of hij iets zou missen.

De kleuren, het licht, en de dieptewerking in de foto’s zorgen ervoor dat we ze ook technisch gezien helemaal fantastisch vinden. Zoals een vriendin tegen ons zei toen ze de foto’s zag; “Wow! Die zouden zo in een tijdschrift kunnen!”

Kim & Menno

Hij hield erg goed rekening met het feit dat zowel Samantha als ik (Joep) het niet gewend zijn om voor een camera te staan. Wij voelden ons tijdens de fotoshoot zeer op ons gemak. Evert zorgde voor een natuurlijk verloop waarbij wij bijna geen moment het gevoel hebben gehad dat we aan het poseren waren. Evert is naar onze mening een zeer professionele, kundige en creatieve fotograaf met oog voor detail.

Het resultaat is een serie met prachtige foto’s, een geweldige herinnering aan onze dag.

Evert, bedankt, je hebt al onze verwachtingen overtroffen!”

Samantha & Joep

“Na wat speurwerk op internet, en het vergelijken van portfolio’s van diverse fotografen, was de keuze voor ons snel gemaakt.

Het werk van Evert was voor ons zonder twijfel uitzonderlijk van kwaliteit en paste -in onze ogen- bij onze smaak en wensen. De sprankelende stijl, alsmede de stijlvolle sferen en emoties, heeft Evert ook op onze trouwdag in een fantastische reportage weten te vangen.

We hebben Evert leren kennen als een hartelijk, professioneel en kundig persoon, die instaat voor de gemaakte afspraken!

Evert, hartelijk dank en van ons een dikke tien!”

Wendy & Robert

Deze en andere bruidsparen gaven gemiddeld een score van 9,7 op The Perfect Wedding. Daarnaast kreeg ik eind 2015 een eervolle vermelding bij de Dutch Wedding Awards in de categorie ‘beste trouwfotograaf van Nederland’.