“Wat zijn wij blij met Evert als onze bruidsfotograaf! Meteen vanaf de kennismaking hadden we een goed gevoel. Zijn enthousiasme en gezelligheid zorgde ervoor dat wij ons geheel op ons gemak voelden op de grote dag.

Het resultaat is echt fantastisch geworden. De details, scherpte, de juiste momenten, de professionaliteit en stijl van Evert hebben geresulteerd in een geweldige verzameling foto’s die ons heel dierbaar zijn en altijd zullen blijven.

Als kers op de taart hebben we zojuist een prachtig handgemaakt fotoalbum mogen ontvangen. Het album geeft de sfeer van de dag perfect weer en is van zeer hoge kwaliteit. Heel bijzonder!”

Rianne & Jeroen

“Evert kruipt in alle hoeken en gaten en wringt zich in allerlei bochten voor de perfecte foto, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn.

Zowel de foto’s als de fotograaf zijn stijlvol, spontaan, professioneel en ons zeer goed bevallen. 

We raden Evert van harte aan!”

Morena & Tim

“Evert heeft onze drie daagse bruiloft op een fantastische wijze vastgelegd.

Het regelen en afstemmen vooraf, zijn performance tijdens de drie dagen en de uiteindelijke foto-albums…

……in 1 woord: fantastisch!

Caroline & Ernst Jan

“Vanaf het eerste moment hebben we met veel plezier met Evert samengewerkt. Zijn aanpak gaf ons een frisse collectie foto’s die de essentie van onze speciale dag mooi weergeeft. Hij verdiepte zich in de familie en vrienden en de foto’s laten zien hoe iedereen echt is.

Evert stopt niet bij de plaatjes. Hij heeft vervolgens prachtige boeken aangeleverd die ons nog altijd zeer heugen. Oh, en het hele proces loopt gladjes volgens duidelijke afspraken. Het was heel fijn om met een fotograaf te werken die in mogelijkheden en oplossingen denkt!”

Susana & Joep

“Dat Evert prachtige foto’s maakt is overduidelijk.

Maar net zo belangrijk vonden wij de goede communicatie en afstemming in aanloop naar de huwelijksdag. Evert is flexibel, denkt graag mee, is enthousiast, kortom heel erg fijn om mee samen te werken.

Op de dag zelf was Evert een hele prettige persoon om om je heen te hebben. Ook de nazorg met het afleveren van de foto’s was vlot en netjes. Ik raad hem iedereen van harte aan!”

Kenza & Xander

“Via een omzwerving zijn wij bij onze trouwfotograaf Evert terecht gekomen. Evert is een zeer professionele fotograaf. We hebben hem gekozen vanwege de kwaliteit foto’s en omdat hij oog heeft voor emotie en details van de bruiloft.

Dat begint al bij het intakegesprek, het verdiepen in de verschillende locaties, familie en vrienden en het prachtig trouwalbum.

Alle zaken zijn goed geregeld, van begin tot eind. Wijzelf en onze familie/vrienden zijn overweldigd door het eindproduct: de mooie foto’s en de bijzondere kwaliteit van het trouwalbum. We zijn ontzettend blij dat we voor Evert hebben gekozen. We zullen nog lang van het mooie resultaat nagenieten! Bedankt!”

Eline & Ewoud

“Het boek is afgelopen zaterdag in goede orde ontvangen. We hebben de foto’s al honderd keer bekeken, maar wat zien ze er mooi uit in een album!

Bedankt voor de mooie foto’s; we zullen je zeker aanraden in onze kenniskring!”

Randy & Jeffrey

“Wij zijn meer dan tevreden met de reportage.

Voorafgaand toonde Evert oprechte interesse en gaf hij ons meteen het gevoel zich op een professionele manier voor te bereiden. Op de dag zelf wist hij ieder belangrijk moment vast te leggen en iedere keer op de juiste plek te staan, zonder daarbij opvallend aanwezig te zijn. Hij straalde ook rust uit waardoor wij ons geen moment zorgen hebben gemaakt of hij iets zou missen.

De kleuren, het licht, en de dieptewerking in de foto’s zorgen ervoor dat we ze ook technisch gezien helemaal fantastisch vinden. Zoals een vriendin tegen ons zei toen ze de foto’s zag; “Wow! Die zouden zo in een tijdschrift kunnen!”

Kim & Menno

Hij hield erg goed rekening met het feit dat zowel Samantha als ik (Joep) het niet gewend zijn om voor een camera te staan. Wij voelden ons tijdens de fotoshoot zeer op ons gemak. Evert zorgde voor een natuurlijk verloop waarbij wij bijna geen moment het gevoel hebben gehad dat we aan het poseren waren. Evert is naar onze mening een zeer professionele, kundige en creatieve fotograaf met oog voor detail.

Het resultaat is een serie met prachtige foto’s, een geweldige herinnering aan onze dag.

Evert, bedankt, je hebt al onze verwachtingen overtroffen!”

Samantha & Joep

“Evert is een zeer goede fotograaf, we krijgen veel complimenten op de foto’s.

Op de dag hebben we niks van hem gemerkt, hij was zeer op de achtergrond maar had écht van alle momenten foto’s en hele mooie foto’s ook!

We hebben leuk contact met Evert gehad vooraf, tijdens (om toch een uurtje langer te blijven) en achteraf.

Ook over de prijsvoering en de bestede tijd verliep het contact heel eerlijk en prettig. Alles is heel vlot verlopen, ook met het album. Bedankt!”

Ingeborg & Bruce

“Foto’s zijn voor mij het meest waardevolle bezit wat een mens kan hebben, en we willen je dan ook graag bedanken voor het fantastische werk wat je hebt gedaan en de fijne samenwerking!”

Michelle & Wytze

“Na wat speurwerk op internet, en het vergelijken van portfolio’s van diverse fotografen, was de keuze voor ons snel gemaakt.

Het werk van Evert was voor ons zonder twijfel uitzonderlijk van kwaliteit en paste -in onze ogen- bij onze smaak en wensen. De sprankelende stijl, alsmede de stijlvolle sferen en emoties, heeft Evert ook op onze trouwdag in een fantastische reportage weten te vangen.

We hebben Evert leren kennen als een hartelijk, professioneel en kundig persoon, die instaat voor de gemaakte afspraken!

Evert, hartelijk dank en van ons een dikke tien!”

Wendy & Robert

“Evert is een zeer professionele, creatieve en flexibele fotograaf. We hebben onder andere voor Evert gekozen, omdat hij emoties perfect weet vast te leggen.

Hij levert sprankelend, kwalitatief resultaat en hij weet de dag met de mooiste momenten ontzettend goed in het album weer te geven. In de aanloop naar de bruiloft toe, maar ook in de afwikkeling van het album toonde hij zich altijd geduldig en adviserend.

De communicatie verliep altijd zeer vlot, Evert denkt mee en is zeer prettig om mee samen te werken. De dag verliep zelf zeer relaxed, ongedwongen en vlekkeloos. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en genieten dan ook nog vaak na! Ook vrienden en kennissen reageren super enthousiast over het prachtige album.

We bevelen Evert Doorn Fotografie dan ook van harte bij iedereen aan!

Mariëtte & Jeroen

Deze en andere bruidsparen gaven gemiddeld een score van 9,7 op The Perfect Wedding. Daarnaast kreeg ik eind 2015 een eervolle vermelding bij de Dutch Wedding Awards in de categorie ‘beste trouwfotograaf’.

Willen jullie ook graag eens kennismaken?

Neem contact op