Trouwfotograaf in Amersfoort

Mijn naam is Evert Doorn en heb als enthousiast trouwfotograaf al vele huwelijken mogen vastleggen. Sinds ik in Bussum woon (sinds 2011) kom ik ook wat vaker in het midden van het land terecht, waaronder de prachtige stad Amersfoort. Een heerlijke plek met veel historie, sfeer en mooie opties om te trouwen! (vorig jaar nog heb ik een bruiloft in de Mariënhof vastgelegd – zie hier de serie van deze bruiloft).

Het liefst maak ik journalistieke trouwfotografie: met foto’s die emotie hebben en die het verhaal van jullie trouwdag vertellen. Niet alleen jullie spelen daarin een hoofdrol als bruidspaar, maar ook de mensen die voor jullie belangrijk zijn: jullie familie, getuigen en alle gasten op de bruiloft. Mijn foto’s kenmerken zich verder door mooi lichtgebruik en fijne kleuren en zwart/wit omzettingen.

Vaak zeggen mensen van mijn foto’s dat ze het gevoel geven dat je er als kijker daadwerkelijk bij bent. Dat is ook precies de bedoeling van trouwfoto’s! Daarnaast vinden mensen de persoonlijke benadering en de relaxte manier waarop ik en mijn assistent op een trouwdag aanwezig zijn erg prettig. Vaak krijg ik te horen: ‘we hadden niet eens door dat je er was’. Dat vat ik zeker op als een compliment!

Tot slot zijn onze handgemaakte albums voor veel mensen een reden om mij als hun trouwfotograaf te kiezen. Onze albums maken we (ik en mijn vrouw, die handboekbinder is) volledig zelf in eigen beheer (zie hier voor meer info en een mooi behind the scenes filmclipje).

Als jullie gaan trouwen in Amersfoort, overweeg dan zeker eens een keer langs te komen voor een andere kennismaking!

trouwfotograaf bruidsfotograaf landgoed groenendaal
landgoed te werve bruiloft portfolio
trouwfotograaf evert doorn spontane bruidsfotografie
trouwfotograaf bruidsfotograaf kasteel woerden

Mooie trouwlocaties in Amersfoort

Er zijn een aantal hele mooie opties om te trouwen in Amersfoort. Het eerder genoemde Mariënhof  is misschien wel de meest bekende: een prachtig 500 oud jaar gebouw wat oorspronkelijk een klooster was, later het Burgerweeshuis en nu een schitterende sfeervolle locatie voor een bruiloft. En in het oude centrum. Hier kun je ook heel fijn terecht bij ’t Tuinhuys en Stadstuin. Wil je een wat meer industriële sfeer dan is het Centraal Ketelhuis een hele leuke aanrader, op een oud fabrieksterrein net buiten de stad. En natuurlijk zijn er in de (groene) omgeving van Amersfoort ook voldoende prachtige locaties te vinden!

Evert is in alle opzichten SUPER. Wij hadden hem gekozen op basis van zijn werk (hoge kwaliteit: goeie composities, mooi licht, een prettige nabewerking, niet cliché, niet over the top, stijlvol), maar hij bleek ook nog eens extreem goed in alle randzaken. Hij levert een duidelijke offerte, reageert altijd supersnel als je een mailtje stuurt, communiceert kraakhelder, komt alles wat je afspreekt stipt op tijd na. En daarbij is hij ook nog eens ongelofelijk sympathiek! Je zou hem ook op je bruiloft uitnodigen als hij niet je fotograaf was :-)

Joyce & Mathieu