Trouwfotograaf in Amsterdam

Mijn naam is Evert Doorn en ben actief als trouwfotograaf in onder andere Amsterdam. Tegenwoordig woon ik vlakbij (Bussum) maar ik heb er meer dan 10 jaar gewoond en kom nog zeer regelmatig in de stad en de omgeving voor trouwreportages.

Het liefst maak ik journalistieke trouwfotografie: foto’s die emotie hebben en het verhaal van jullie trouwdag vertellen op een mooie en echte wijze. Niet alleen jullie spelen daarin een hoofdrol als bruidspaar, maar ook de mensen die voor jullie belangrijk zijn: jullie familie, getuigen en alle gasten op de bruiloft. Mijn foto’s kenmerken zich verder door mooi lichtgebruik en fijne kleuren en zwart/wit omzettingen.

Vaak zeggen mensen van mijn foto’s dat ze het gevoel geven dat je er als kijker daadwerkelijk bij bent. Dat is ook precies de bedoeling van trouwfoto’s! Daarnaast vinden mensen de persoonlijke benadering en de relaxte manier waarop ik en mijn assistent op een trouwdag aanwezig zijn erg prettig. Vaak krijg ik te horen: ‘we hadden niet eens door dat je er was’. Dat vat ik zeker op als een compliment!

Tot slot zijn onze handgemaakte albums voor veel mensen een reden om mij als hun trouwfotograaf te kiezen. Onze albums maken we (ik en mijn vrouw, die handboekbinder is) volledig zelf in eigen beheer (zie hier voor meer info en een mooi behind the scenes filmclipje).

Als jullie gaan trouwen in Amsterdam (of net daarbuiten) overweeg dan zeker eens een keer langs te komen voor een andere kennismaking!

verlovingsshoot Amsterdam
spontane trouwfoto's vuurtoreneiland
trouwfotograaf bruidsfotograaf landgoed groenendaal
trouwfoto's met emotie en sfeer trouwfotograaf bruidsfotograaf hooge vuursche
trouwfotograaf evert doorn spontane bruidsfotografie
trouwfotograaf bruidsfotograaf Buitenplaats Amerongen
trouwfotograaf terworm kasteel limburg heerlen
landgoed te werve bruiloft portfolio
journalistieke trouwfotograaf Evert Doorn
trouwfotograaf bruidsfotograaf landgoed mariënwaerdt
trouwfotografie feest landgoed waterland
journalistieke trouwfoto's trouwfotograaf bruidsfotograaf
fantastic gay wedding hooge vuursche

 Mooie trouwlocaties in Amsterdam

Poeh, waar moet je beginnen! Amsterdam barst van de prachtige trouwlocaties. Op veel plekken heb ik al een keer mogen werken en het zijn er teveel om op te noemen, maar ik geef je graag een paar favorieten. Het Waldorf Astoria is wat mij betreft het beste en mooiste hotel voor een huwelijk in Amsterdam – ze kunnen werkelijk alles uit handen nemen zodat de hele dag hier plaats kan vinden! Uiteraard zijn er nog veel meer fraaie hotels, denk aan bijvoorbeeld W Amsterdam, Hotel Arena, Pulitzer, the Grand of Grand Hotel Amrâth (voormalige Scheepvaarthuis). Daarnaast is het West Indisch Huis, Scheepvaartmuseum, de Vondelkerk, of de Groote Industrieele Club op de dam ook fantastisch als optie. Net buiten de stad zijn er schitterende locaties in Ouderkerk maar ook bijvoorbeeld Schellingwoude (dat prachtige witte kleine kerkje) en het Rijk van de Keizer met een heerlijke relaxte sfeer.. Wil je meer tips hebben, kijk dan eens op de website van Top Trouwlocaties.

Evert is in alle opzichten SUPER. Wij hadden hem gekozen op basis van zijn werk (hoge kwaliteit: goeie composities, mooi licht, een prettige nabewerking, niet cliché, niet over the top, stijlvol), maar hij bleek ook nog eens extreem goed in alle randzaken. Hij levert een duidelijke offerte, reageert altijd supersnel als je een mailtje stuurt, communiceert kraakhelder, komt alles wat je afspreekt stipt op tijd na. En daarbij is hij ook nog eens ongelofelijk sympathiek! Je zou hem ook op je bruiloft uitnodigen als hij niet je fotograaf was :-)

Joyce & Mathieu