Over Evert 2017-02-01T12:36:18+00:00
trouwfotograaf evert doorn

Hi! Ik ben Evert. Samen met mijn vrouw Dieuwke (die als handboekbinder al onze albums maakt) en twee katten woon ik in het mooie Bussum.

Als trouwfotograaf is het mijn passie om verhalen te vertellen – verhalen waar bruidsparen (en hun familie en vrienden) nog jarenlang van kunnen genieten.

De foto’s die ik het liefst maak, zijn foto’s die oprecht en authentiek zijn. Foto’s die je raken of juist laten lachen, en waarop iets gebeurt. Natuurlijk maak ik ook overzichten en foto’s van details, zoals de prachtige taart en de decoraties. Maar ik wil niet alleen laten terugzien hoe je bruiloft eruit zag:

Ik wil vooral laten zien hoe het voelde!

Na een dag fotograferen stap ik blij in de auto, omdat ik weet dat ik kostbare momenten heb vastgelegd. Dát is waarvoor ik het doe. Zoals de vader beneden aan de trap, die zijn handen voor zijn mond slaat als hij zijn dochter in haar bruidsjurk ziet. De bruidegom die tranen wegveegt bij een mooie speech. Of het bruidspaar dat heel hard moet lachen bij dat hilarische stukje dat ze eigenlijk helemaal niet zagen zitten.

De bruiloften die ik vastleg zijn zeer divers, net als de bruidsparen die mij inschakelen. Juist dat maakt mijn werk zo mooi!

Deze bruidsparen kiezen voor mij vanwege mijn levendige stijl van fotografie, maar ook voor onze handgemaakte albums uit eigen atelier en de persoonlijke benadering en service (niet alleen op de dag zelf, maar ook vooraf en achteraf). Dit leverde vorig jaar een eervolle vermelding op bij de Dutch Wedding Awards in de categorie ‘beste trouwfotograaf van Nederland’.

Spreekt mijn werk je aan?

Dan ben ik misschien wel de juiste fotograaf voor jullie bruiloft.

Wil je graag een keer persoonlijk kennismaken onder het genot van een goede kop koffie? Neem dan gerust contact op. Graag tot ziens!

Kennis maken? Maak een afspraak!