trouwfotograaf evert doornSamen met mijn vrouw Dieuwke (die als handboekbinder al onze albums maakt) en twee katten woon ik in het mooie Bussum.

Ik ben dol op goede koffie, films met mooie beelden, hardlopen door het bos, en op reizen – vooral naar wilde plekken in Afrika. En natuurlijk ben ik ook dol op fotografie: het is niet alleen mijn werk, maar ook mijn grote passie. Dit doe ik nu al meer dan 10 jaar fulltime.

Als trouwfotograaf is het mijn missie om (samen met mijn second shooter) een verhaal voor het leven te maken. De foto’s die ik het liefst maak, zijn foto’s die oprecht en authentiek zijn. Foto’s die je raken of juist laten lachen, en waarop iets gebeurt. Na een dag fotograferen stap ik blij in de auto, omdat ik weet dat ik kostbare momenten heb vastgelegd. Dát is waarvoor ik het doe.

Zoals de vader beneden aan de trap, die zijn handen voor zijn mond slaat als hij zijn dochter in haar bruidsjurk ziet. De bruidegom die tranen wegveegt bij een mooie speech. Of het bruidspaar dat heel hard moet lachen bij dat hilarische stukje dat ze eigenlijk helemaal niet zagen zitten.

Bruidsparen kiezen voor mij vooral vanwege de levendige stijl van fotografie. Maar daarnaast ook voor onze handgemaakte albums uit eigen atelier, de persoonlijke en servicegerichte aanpak, en mijn ruime ervaring (ik ben sinds 2009 full time fotograaf).

Spreekt dit je aan? Dan ben ik misschien wel de juiste fotograaf voor jullie bruiloft. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een goede kop koffie!

Lees meer over de mogelijkheden