Over Evert 2018-05-15T14:47:24+00:00
trouwfotograaf evert doorn

Hi! Ik ben Evert. Samen met mijn vrouw Dieuwke (die als handboekbinder al onze albums maakt) en twee katten woon ik in het mooie Bussum. Ik ben dol op goede koffie, films met mooie beelden, hardlopen door het bos, en op reizen – vooral naar wilde plekken in Afrika. En natuurlijk ben ik ook dol op fotografie: het is niet alleen mijn werk, maar ook mijn grote passie.

Als trouwfotograaf is het mijn missie om een verhaal voor het leven te maken. De foto’s die ik het liefst maak, zijn foto’s die oprecht en authentiek zijn. Foto’s die je raken of juist laten lachen, en waarop iets gebeurt. Natuurlijk maak ik ook overzichten en foto’s van details, zoals de prachtige taart en de decoraties.

Maar ik wil niet alleen laten terugzien hoe je bruiloft eruit zag: ik wil vooral laten zien hoe het voelde.

Na een dag fotograferen stap ik blij in de auto, omdat ik weet dat ik kostbare momenten heb vastgelegd. Dát is waarvoor ik het doe. Zoals de vader beneden aan de trap, die zijn handen voor zijn mond slaat als hij zijn dochter in haar bruidsjurk ziet. De bruidegom die tranen wegveegt bij een mooie speech. Of het bruidspaar dat heel hard moet lachen bij dat hilarische stukje dat ze eigenlijk helemaal niet zagen zitten.

De bruiloften die ik vastleg zijn zeer divers, net als de bruidsparen die mij inschakelen. Iedere bruiloft en ieder bruidspaar is uniek, en de foto’s dus ook. Juist dat maakt mijn werk zo mooi.

Bruidsparen kiezen voor mij vanwege mijn levendige stijl van fotografie, maar ook voor onze handgemaakte albums uit eigen atelier en de persoonlijke benadering en service (niet alleen op de dag zelf, maar ook vooraf en achteraf).

Spreekt dit je aan? Dan ben ik misschien wel de juiste fotograaf voor jullie bruiloft.

Wil je graag een keer persoonlijk kennismaken onder het genot van een goede kop koffie? Kom gerust eens langs!

Lees meer over de mogelijkheden