trouwfotograaf evert doorn

De foto’s die ik het liefst maak, zijn foto’s die oprecht en authentiek zijn. Foto’s die je raken of juist laten lachen, en waarop iets gebeurt. Na een dag fotograferen stap ik blij in de auto, omdat ik weet dat ik kostbare momenten heb vastgelegd. Dát is waarvoor ik het doe.

Zoals de vader beneden aan de trap, die zijn handen voor zijn mond slaat als hij zijn dochter in haar bruidsjurk ziet. De bruidegom die tranen wegveegt bij een mooie speech. Of het bruidspaar dat heel hard moet lachen bij dat hilarische stukje dat ze eigenlijk helemaal niet zagen zitten.

Samen met mijn vrouw Dieuwke die als handboekbinder al onze albums maakt en katten woon ik in het mooie Bussum. Ik ben dol op goede koffie, films met mooie beelden, hardlopen door het bos, en op reizen – vooral naar mooie plekken in Afrika (instagram: @thewildsite).

Mijn eerste bruiloft fotografeerde ik toen ik nog studeerde, in 2003. En nog steeds is fotografie mijn grootste passie! Als trouwfotograaf wil ik niet alleen laten zien hoe mooi jullie trouwdag was, ik wil het ook laten voelen.

Spreekt dit je aan? Dan ben ik misschien wel de juiste fotograaf voor jullie bruiloft. Ik ben razend benieuwd naar jullie plannen en maak graag tijd voor een vrijblijvende kennismaking!