trouwfotograaf evert doornSamen met mijn vrouw Dieuwke (die als handboekbinder al onze albums maakt) en katten woon ik in het mooie Bussum. Ik ben dol op goede koffie, films met mooie beelden, hardlopen door het bos, en op reizen – vooral naar mooie plekken in Afrika (klik hier voor mijn wildlife beelden).

Mijn eerste bruiloft fotografeerde ik toen ik nog studeerde (van huis ben ik bedrijfseconoom), in 2003. Aanvankelijk deed ik af en toe een bruiloft naast mijn gewone baan, maar na een paar jaar begon het toch te kriebelen. Eind 2008 nam ik ontslag, en sindsdien ben ik full time fotograaf. In de loop der jaren heb ik veel workshops en masterclasses bij de allerbeste trouwfotografen gedaan om het vak goed onder de knie te krijgen. En nog steeds is fotografie mijn grootste passie!

Als trouwfotograaf is het mijn missie om (samen met mijn second shooter) een verhaal te maken waar je de rest van je leven van geniet. De foto’s die ik het liefst maak, zijn foto’s die oprecht en authentiek zijn. Foto’s die je raken of juist laten lachen, en waarop iets gebeurt.

Na een dag fotograferen stap ik blij in de auto, omdat ik weet dat ik kostbare momenten heb vastgelegd. Dát is waarvoor ik het doe.

Zoals de vader beneden aan de trap, die zijn handen voor zijn mond slaat als hij zijn dochter in haar bruidsjurk ziet. De bruidegom die tranen wegveegt bij een mooie speech. Of het bruidspaar dat heel hard moet lachen bij dat hilarische stukje dat ze eigenlijk helemaal niet zagen zitten.

Spreekt dit je aan? Dan ben ik misschien wel de juiste fotograaf voor jullie bruiloft. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een goede kop koffie!

Lees meer over de mogelijkheden