Trouwfotograaf in Naarden en Bussum

Mijn naam is Evert Doorn en ben actief als trouwfotograaf in Bussum en Naarden (Vesting). Sterker nog: ik woon in Bussum en fotografeer dus wel vaker bruiloften hier in de buurt; met name in de oude vesting (het stadhuis is natuurlijk erg bekend hier, maar er zijn nog meer mooie locaties – onderaan deze pagina een overzicht met wat tips).

Het liefst maak ik journalistieke trouwfotografie: met foto’s die emotie hebben en die het verhaal van jullie trouwdag vertellen. Niet alleen jullie spelen daarin een hoofdrol als bruidspaar, maar ook de mensen die voor jullie belangrijk zijn: jullie familie, getuigen en alle gasten op de bruiloft. Mijn foto’s kenmerken zich verder door mooi lichtgebruik en fijne kleuren en zwart/wit omzettingen.

Vaak zeggen mensen van mijn foto’s dat ze het gevoel geven dat je er als kijker daadwerkelijk bij bent. Dat is ook precies de bedoeling van trouwfoto’s! Daarnaast vinden mensen de persoonlijke benadering en de relaxte manier waarop ik en mijn assistent op een trouwdag aanwezig zijn erg prettig. Vaak krijg ik te horen: ‘we hadden niet eens door dat je er was’. Dat vat ik zeker op als een compliment!

Tot slot zijn onze handgemaakte albums voor veel mensen een reden om mij als hun trouwfotograaf te kiezen. Onze albums maken we (ik en mijn vrouw, die handboekbinder is) volledig zelf in eigen beheer (zie hier voor meer info en een mooi behind the scenes filmclipje).

Als jullie gaan trouwen in Naarden, Bussum of ergens anders hier in de buurt in het Gooi, overweeg dan zeker eens een keer langs te komen voor een andere kennismaking!

verlovingsshoot Amsterdam
spontane trouwfoto's vuurtoreneiland
trouwfotograaf evert doorn spontane bruidsfotografie
trouwfoto's met emotie en sfeer trouwfotograaf bruidsfotograaf hooge vuursche
trouwfotograaf bruidsfotograaf landgoed groenendaal
trouwfotograaf bruidsfotograaf Buitenplaats Amerongen
trouwfotograaf terworm kasteel limburg heerlen
landgoed te werve bruiloft portfolio
fantastic gay wedding hooge vuursche
journalistieke trouwfotograaf Evert Doorn
trouwfotografie feest landgoed waterland
journalistieke trouwfoto's trouwfotograaf bruidsfotograaf
trouwfotograaf bruidsfotograaf landgoed mariënwaerdt

Mooie trouwlocaties in Naarden en Bussum

Bekende trouwlocaties in de buurt zijn er genoeg. Het stadhuis in Naarden Vesting is natuurlijk erg bekend. In de Grote Kerk ernaast kan ook worden getrouwd. Het Arsenaal of Acquavite zijn heel fijne locaties voor diner, borrel en feest. In Bussum hebben we onder andere de Vernissage, met een heerlijke mogelijkheid buiten te trouwen. Bij Brasserie Bel Ami kun je heel goed terecht voor borrel, diner en feest.

Evert is in alle opzichten SUPER. Wij hadden hem gekozen op basis van zijn werk (hoge kwaliteit: goeie composities, mooi licht, een prettige nabewerking, niet cliché, niet over the top, stijlvol), maar hij bleek ook nog eens extreem goed in alle randzaken. Hij levert een duidelijke offerte, reageert altijd supersnel als je een mailtje stuurt, communiceert kraakhelder, komt alles wat je afspreekt stipt op tijd na. En daarbij is hij ook nog eens ongelofelijk sympathiek! Je zou hem ook op je bruiloft uitnodigen als hij niet je fotograaf was :-)

Joyce & Mathieu