Trouwfotograaf Utrecht

Mijn naam is Evert Doorn en ben regelmatig actief als trouwfotograaf in Utrecht. Ik woon in Bussum en sinds ik hier woon, kom ik steeds vaker en met veel plezier terug in de Domstad! Niet alleen voor mijn plezier, maar ook voor bruiloften en shoots.

Het liefst maak ik journalistieke trouwfotografie: met foto’s die emotie hebben en die het verhaal van jullie trouwdag vertellen. Niet alleen jullie spelen daarin een hoofdrol als bruidspaar, maar ook de mensen die voor jullie belangrijk zijn: jullie familie, getuigen en alle gasten op de bruiloft. Mijn foto’s kenmerken zich verder door mooi lichtgebruik en fijne kleuren en zwart/wit omzettingen.

Vaak zeggen mensen van mijn foto’s dat ze het gevoel geven dat je er als kijker daadwerkelijk bij bent. Dat is ook precies de bedoeling van trouwfoto’s! Daarnaast vinden mensen de persoonlijke benadering en de relaxte manier waarop ik en mijn assistent op een trouwdag aanwezig zijn erg prettig. Vaak krijg ik te horen: ‘we hadden niet eens door dat je er was’. Dat vat ik zeker op als een compliment!

Tot slot zijn onze handgemaakte albums voor veel mensen een reden om mij als hun trouwfotograaf te kiezen. Onze albums maken we (ik en mijn vrouw, die handboekbinder is) volledig zelf in eigen beheer (zie hier voor meer info en een mooi behind the scenes filmclipje).

Als jullie gaan trouwen in Utrecht of omgeving, overweeg dan zeker eens een keer langs te komen voor een andere kennismaking!

trouwfotograaf bruidsfotograaf landgoed groenendaal
landgoed te werve bruiloft portfolio
trouwfotograaf evert doorn spontane bruidsfotografie
trouwfotograaf bruidsfotograaf kasteel woerden

Mooie trouwlocaties in Utrecht

Bekende trouwlocaties in Utrecht zijn er genoeg! Hotel Karel V is een prachtige oase van rust midden in de stad. In de oude Dom toren kun je ook trouwen (donker, maar sfeervol). Paushuize en Huize Molenaar (zelfde eigenaar) bieden ook een prachtige klassieke setting voor je bruiloft. Als ik dan toch een tip mag geven: behalve de prachtige grachten is de tuin van het Academiegebouw (Pandhof) een heel fraaie plek om je trouwfoto’s te maken! Net buiten het centrum kun je voor een meer landelijke setting goed terecht bij Belle Bistro of Fort Vechten.

Evert is in alle opzichten SUPER. Wij hadden hem gekozen op basis van zijn werk (hoge kwaliteit: goeie composities, mooi licht, een prettige nabewerking, niet cliché, niet over the top, stijlvol), maar hij bleek ook nog eens extreem goed in alle randzaken. Hij levert een duidelijke offerte, reageert altijd supersnel als je een mailtje stuurt, communiceert kraakhelder, komt alles wat je afspreekt stipt op tijd na. En daarbij is hij ook nog eens ongelofelijk sympathiek! Je zou hem ook op je bruiloft uitnodigen als hij niet je fotograaf was :-)

Joyce & Mathieu