Afgelopen zomer vond deze heerlijke bruiloft plaats in Maarssen. Het bijzonder was dat de hele dag thuis in de achtertuin van J & M plaatsvond! Een behoorlijke klus voor de weddingplanner, want het betekende bijvoorbeeld dat er een tent moest komen, catering, toiletvoorzieningen; kortom: eigenlijk een complete trouwlocatie. Dat was heel goed bedacht, want het weer was variabel om het zo maar te zeggen; we begonnen en eindigden droog maar tussendoor hebben we ook wat buitjes gezien. Geen enkel probleem dankzij de tenten en de heaters!

Al met al is het enorm veel werk om een eigen tuin en huis voor te bereiden als trouwlocatie maar de conclusie was: Missie Geslaagd!

We begonnen de dag thuis voor wat shots van de voorbereidingen van de bruidegom. Tussendoor gingen we nog even naar de bruid, die zich met haar zussen en getuige klaarmaakte in logement Swaenenvecht in Oud Zuilen. Eenmaal terug bij hen thuis konden we daar blijven om de rest van de dag vast te leggen.

Het was een heel relaxte en persoonlijke bruiloft, en omdat er geen verplaatsingen waren was dat voor iedereen heel ontspannen. We hadden zelfs nog even tijd voor een korte fotoshoot, en dat deden we gewoon naast het huis waar een paar plantsoenen en groene stroken waren. Voor ons is dat vaak al voldoende om mooie beelden te maken; we hebben echt niet per sé een enorm park of bos nodig ;)

De dag eindigde met muziek en feest; een goede afsluiting van een mooie dag!

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden of een reservering maken voor jullie trouwdatum?