Ai, wat een fijne bruiloft was dit! Deze zomer mocht ik de bruiloft van Ilona en Joep vastleggen. Ze trouwden bij het super sfeervolle Paviljoen Puur in Diemen.

Ik was hier nooit eerder geweest en was verbaasd hoe prachtig groen het hier is! Deze gastvrije trouwlocatie is gelegen rondom delen van de oude Hollandse Waterlinie. Hier kan heel mooi buiten worden getrouwd en bij minder weer is het binnen ook mooi. Dat was echter niet nodig; we hadden een schitterende dag dus alles kon buiten plaatsvinden.

Wat nog veel mooier was, was de heerlijke relaxte sfeer, de mooie emoties en voelbare liefde. Dat is wat uiteindelijk een bruiloft zo uniek maakt. Voor mij en mijn vaste assistent en second shooter Rianne was het daarom een hele leuke dag om te fotograferen.

De dag begon met de voorbereidingen thuis. Joep zat iets verderop, maar ik kon daar makkelijk even langsgaan (terwijl Rianne bij Ilona bleef). Na de ‘first look’ thuis gingen we naar de locatie waar de rest van de dag plaats vond. De ceremonie was heerlijk buiten en met een persoonlijk tintje dankzij de speeches.

Dat gaf Rianne en mij ook mooi gelegenheid om alles en iedereen mooi vast te leggen. Direct na de ceremonie gingen wij ervandoor voor een mooie shoot in de directe omgeving, wat erg tof was! Door het terrein (hoog gras) ook soms een uitdaging, maar tijdens de shoot helpt Rianne altijd met logistiek, het vasthouden van bloemen en het mooi neerleggen van bijvoorbeeld een jurk; ook dit keer liep dat weer soepel. Hierna sloot het bruidspaar aan voor de borrel, aansluitend gevolgd door een prachtig diner buiten, ook weer met diverse mooie speeches.

Intussen was de avond gevallen en was het tijd voor het feest; een van mijn favoriete onderdelen van de dag om vast te leggen! Van te voren zetten we altijd flitsers neer om alles mooi uit te leggen en Rianne is dan lichtassistent, zodat we op de dansvloer altijd licht hebben waar we het nodig hebben. Maar het belangrijkste is natuurlijk wat actie bij het dansen, en we werden niet teleurgesteld! ;). Aan het einde van de avond, voordat onze tijd erop zat, hebben we buiten nog een laatste foto gemaakt die we van te voren hadden uitgedacht en uitgelicht. Een mooie afsluiting van een zeer mooie dag!

Ilona en Joep, van harte gefeliciteerd!

trouwen Paviljoen Puur trouwfotografie 11trouwen Paviljoen Puur trouwfotografie trouwen Paviljoen Puur trouwfotografie trouwen Paviljoen Puur trouwfotografie trouwen Paviljoen Puur trouwfotografie trouwen Paviljoen Puur trouwfotografie trouwen Paviljoen Puur trouwfotografie

Klik hier om terug te gaan naar de portfolio

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden of een reservering maken voor jullie trouwdatum?