De eerste grote bruiloft van het jaar in de lente is altijd weer een verfrissende ervaring. Dit jaar (2022) des te meer!

En wat een heerlijke bruiloft om mee te beginnen… bij het schitterende Kerk aan Zee in Muiderberg voor de ceremonie en taart en toost, en de rest van de dag bij Fier in Bussum, een prachtige trouw- en evenementen locatie op een oud stukje Hollandse Waterlinie. Je moet echt weten waar je deze verborgen parel moet zoeken! Leuk ook dat ik hier vlakbij woon, dus voor mij is het letterlijk om de hoek (of nou ja, drie bochten als je nauwkeurig bent).

Enfin, de dag van A + R begon dus in Muiderberg met de voorbereidingen. Na de ‘first look’ hadden we tijd voor een korte shoot, waarna het echte werk kon beginnen; de ceremonie in het zeer sfeervolle en knusse Kerk aan Zee. Zo vaak langsgelopen of gefietst; nooit binnen geweest!

Het was een prachtige ceremonie met een persoonlijke touch en mooie emoties. Dat gold eigenlijk wel voor de hele dag. Na de ceremonie was er tijd voor taart (gemaakt door de tante van de bruidegom en echt uberlekker!) en toost, waarna het hele gezelschap dus richting Bussum ging. Voor zo pril in het voorjaar hadden we echt geluk met het weer!

Na het diner (waar veel ruimte was ingelast voor speeches) werd de dag afgesloten met een knallend feest met band. Kortom, oordoppen in, flitsers aan en heerlijk meegenieten.

Al met al een fantastische dag! Graag deel ik een paar highlights:

Meer weten en zien? Klik op de items bovenin het menu of neem contact op!