Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Eén van mijn favoriete locaties waar ik graag kom als trouwfotograaf, is Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Niet alleen omdat het maar 15 minuutjes rijden is, maar omdat dit landgoed een prachtige setting biedt voor een bruiloft.

Ieder jaar kom ik er minimaal wel een keer, vaak zelfs meerdere malen. Behalve de fraaie uitstraling van het gebouw en de prachtige tuin met vijver ervoor, is ook de sfeer (klassiek maar niet stijf) erg prettig en staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Uiteraard is het eten van een vergelijkbaar niveau. Mijn ervaring is dat bruidsparen en hun gasten het erg naar hun zin hebben. En niet onbelangrijk: ook wij bruidsfotografen worden altijd goed verzorgd ;)

Wat fijn is aan dit soort locaties is dat de hele dag hier kan plaatsvinden: van voorbereidingen tot en het met feest (of afsluitend diner). Als fotograaf leggen we, voor een zo compleet mogelijk verhaal, liefst van alle onderdelen van de dag een impressie vast, uiteraard in overleg met de bruidsparen. De ceremonie en borrel kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en wat ik zelf erg prettig vind: het licht is ook binnen mooi. Doordat ik er vrij regelmatig kom, ken ik alle ins en outs van de locatie wat de trouwreportage zeker ten goede komt. Een fotosessie kan heel prima in de mooie tuin worden uitgevoerd (en een geheime tip: achter het landgoed ligt ook nog een prachtig stukje veld en bos – iets minder makkelijk toegankelijk maar qua sfeer erg mooi). De locatie is geschikt voor wat kleinere gezelschappen tot een grote hoeveelheid gasten.

Kortom, een locatie die ik warm kan aanbevelen! Niet voor niets krijgt de plek een hoge waardering.

Hieronder zie je een kleine selectie beelden van bruiloften die ik heb vastgelegd op de Hooge Vuursche.

Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen als trouwfotograaf op deze locatie? Vul dan snel het contactformulier in!

trouwen op kasteel de hooge vuursche Beste Trouwfotograaf Kasteel Hooge Vuursche bruidsfotografie 04 Beste Trouwfotograaf Kasteel Hooge Vuursche bruidsfotografie 05 Bruiloft Kasteel de Hooge Vuursche Trouwfotograaf gezocht Kasteel de Hooge Vuursche Trouwen op Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn Beste Trouwfotograaf Kasteel Hooge Vuursche bruidsfotografie 19 Trouwen en de trouwfotograaf Kasteel de Hooge Vuursche

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is?

Vul de datum check hiernaast in en ik laat het jullie zo snel mogelijk weten!

Fout: Contact formulier niet gevonden.