Trouwen bij Villa Oldenhoff: het perspectief van een trouwfotograaf

Als trouwfotograaf kom ik natuurlijk graag op locaties die leuk en mooi zijn. Dat is niet alleen omdat het mooie plaatjes oplevert, maar vooral omdat een fijne locatie ook voor een heel fijne sfeer zorgt. En dat is misschien nog wel belangrijker dan hoe een plek er precies uitziet! Als je het kan combineren; helemaal perfect!

Villa Oldenhoff in Abcoude is zo’n locatie. Prachtig gelegen aan een zijstroompje van de Amstel, temidden van de weilanden, vind je niet alleen de villa zelf maar ook alle bijgebouwen en de boerderij. Meteen als je aankomt krijg je een gevoel van rust over je. Ook de mensen bij deze locatie zijn heel fijn; iedereen denkt mee en je merkt dat gastvrijheid echt in hun DNA zit.

Afgelopen september was daar dan de bruiloft van L&P. En wàt een bruiloft werd het! Het weer zat mee, jazeker, maar vooral de mensen maken een bruiloft leuk, en dat was hier absoluut het geval. Het werd een bruiloft met een lach en een traan, mooie speeches en een knallend feest aan het einde.

Wat erg fijn was, was dat de hele dag hier kon plaatsvinden: vanaf de voorbereidingen tot en met het feest. Niet alleen voor het bruidspaar zelf en de gasten is dat heel fijn (want geen stress om tussendoor ergens op tijd weer te moeten zijn), maar ook voor mij: ik kan immers alle tijd besteden aan het fotograferen. En op een bruiloft gebeurt er altijd wel wat, ook op de momenten tussendoor.

Een speciale vermelding verdient het diner: het weer zat mee, dus dat kon buiten plaatsvinden, aan een prachtige enorm lange tafel die ook nog eens heel mooi gestyled was. Echt geweldig! In de foto’s hieronder zie je een drone foto hiervan.

Kortom, een topdag, op een toplocatie! Zoeken jullie een fijne plek om te trouwen, dan kan ik Villa Oldenhoff van harte aanbevelen. En natuurlijk denk ik graag mee als het gaat om de fotografie :)

Hieronder de foto’s, en willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Klik dan hier of neem contact op!

Meer weten en zien? Klik op de items bovenin het menu of neem contact op!