Vorige week zaterdag mocht ik de bruiloft vastleggen van Barbara en Gidi. Een leuk weerzien, want vorig jaar heb ik ook het huwelijk van Barbara’s zus Morena vastgelegd.

De dag begon bij de voorbereidingen bij de moeder van Gigi thuis, in het dorpje Sint Maarten, vlakbij Schagen. Leuk detail: het naastgelegen kerkje had voor de gelegenheid ook de vlag uithangen. Hierna ging ik naar Julianadorp, waar Barbara en haar familie was. Gigi kwam niet veel later aanrijden in een mooie ‘racing green’ MG cabrio. Het weer was er perfect voor!

Na een heerlijke lunch en wat ontspanning gingen wij alvast vooruit om wat foto’s te maken voordat de ceremonie startte in het kerkje in Huisduinen. Na de ceremonie (erg goed begeleid door de trouwambtenaar) hadden we nog wat gelegenheid voor foto’s om uiteindelijk bij strandtent Paal 6 aan te komen. De gasten waren er al en hier zou de rest van de dag plaatsvinden: een ontspannen borrel met buffet, gevolgd door mooie speeches (begeleid door een mooie zonsondergang) en een spetterend feest met DJ en saxofonist.

Barbara en Gidi, het was een erg geslaagde dag! Van harte gefeliciteerd.

trouwfotografie Huisduinen Julianadorp strandtent Paal 6 01trouwfotografie in kerkje Huisduinen

[like_button url=””]