Een prachtige lokale bruiloft, dat hadden Gaby en Rogier in gedachten. Het grootste deel van de dag thuis bij de ouders van Gaby in Blaricum, en trouwen in het Arsenaal in Naarden-Vesting. Het zou precies zo lopen als ze hadden gehoopt.

De dag begon dus in Blaricum waar Gaby zich met haar vriendinnen aan het voorbereiden was. Rogier meldde zich hier al snel en na een klassieke trapscène en wat groepsfoto’s ging iedereen op weg naar Naarden. Rogier samen met de daggasten; Gaby met haar vader in de trouwauto.

De ceremonie had een persoonlijk tintje, met een bijdrage van onder andere de vader van Gaby en haar waanzinnig mooi zingende vriendin Janne (bekijk en luister op haar site zeker haar materiaal). Daarna konden Gaby, Rogier en ik in de Vesting en op de hei bij Blaricum een paar hele mooie foto’s maken. Zeker in augustus is de hei hier in de buurt prachtig gekleurd!

Daarna kwam iedereen weer bij elkaar in de achtertuin van Gaby’s ouderlijk huis. Hier stond inmiddels alles klaar voor taart, toost en receptie. Waanzinnig gaaf zo in de achtertuin! Nadat ik de sfeer had vastgelegd zat het er voor mij op en ik was binnen 10 minuutjes weer thuis :)

Gaby en Rogier, bedankt voor de leuke dag en gefeliciteerd!

trouwfotografie Blaricum en Naarden Vesting Arsenaal Theaterzaal 01trouwfotograaf Blaricum en Naarden Vesting Arsenaal Theaterzaal 01huwelijk Blaricum en Naarden Vesting Arsenaal Theaterzaal 03bruidsfotografie Blaricum en Naarden Vesting Arsenaal Theaterzaal 04trouwfotografie op de hei bij Blaricum, in het Gooi door trouwfotograaf Evert Doorn