Afgelopen zaterdag was de bruiloft van Eline en Ewoud. De eerste in een serie van voorjaarsbruiloften van mij en het begon goed ! De dag ervoor kwam het nog met bakken uit de hemel, dus we waren erg blij dat het de zaterdag stukken beter was.

Al vroeg was ik in Schiedam aanwezig, de plaats waar de hele dag zou plaatsvinden. Na een wat verlate start kwam Ewoud zijn Eline ophalen en gingen wij Schiedam in om foto’s te maken. Een goed idee om dat vroeg te doen; het licht is vroeger (of later) op de dag op een zonnige dag altijd erg mooi! En de omgeving biedt daar genoeg mogelijkheden voor mooie foto’s; onder andere in de Korenbeurs waar later het feest zou plaatsvinden.

Na de fotosessie was het tijd voor taart en een kort rendez-vous met alle daggasten, waarna we naar het prachtige stadhuis van Schiedam gingen. Ik mocht overigens het hele stuk meerijden met de ubercoole Saab die als trouwauto diende die dag.

Nadat het burgerlijk huwelijk had plaatsgevonden, hadden Eline en Ewoud een rondvaart op een fluisterboot geregeld door Schiedam. Iedereen kon genieten van een lunchpakketje en interessante weetjes over de historie van Schiedam. Heel erg relaxed!

Daarna was het tijd voor de kerkdienst in Kethel, tegenwoordig onderdeel van Schiedam maar vroeger een zelfstandig dorp. Het was een mooie dienst met veel ruimte voor muziek en een persoonlijke inbreng van Eline en Ewoud.

Een mooie afsluiting van mijn bijdrage die dag. Eline en Ewoud, van harte gefeliciteerd en bedankt dat ik erbij mocht zijn!

bruidsfotografie en trouwfotografie Schiedam trouwreportage Schiedamtrouwfotografie Korenbeurs Schiedamhuwelijksfotograaf stadhuis Schiedam

[like_button url=””]