Een bruiloft vlakbij huis is altijd prettig!

Vaak moeten we behoorlijke stukken rijden, maar voor de bruiloft van Julia en Mark waren ik en mijn assistente Rianne slechts 10 minuutjes onderweg :) We begonnen in Huizen om de voorbereidingen van Julia vast te leggen en de aankomst van Mark. Daarna was het tijd voor de fotoshoot. Samen hadden we bedacht dat de heide tussen Huizen en Blaricum wellicht een goed idee was, en dat bleek een schot in de roos: de heide was nog prachtig paars, dus we hebben daar schitterende foto’s kunnen maken.

Daarna ging het richting de Kalkovens bij de haven van Huizen. Deze geweldige locatie (onderdeel van Fletcher Hotels), gesitueerd in – jawel, oude kalkovens – is een prachtige en zeer gastvrije plek voor het vieren van bruiloften. De rest van de dag (ceremonie, borrel, diner en feest) zou hier plaatsvinden. Fijn ook voor de gasten die dus niet tussendoor naar een andere locatie hoefden te rijden.

Nadat Julia en Mark in stijl met een bootje arriveerden kon de buitenceremonie beginnen. Er staat een prachtige boom met uitzicht over de haven en onder de beschutting van de bladeren werd het huwelijk voltrokken. Een hele mooie en soms ook emotievolle ceremonie voor ons om vast te leggen. Hierna was het tijd voor felicitaties en een heerlijk stuk bruidstaart, waarna het hele gezelschap lekker buiten op het terras kon borrelen.

Tijdens het diner was het licht in de avond erg mooi, dus we hebben Julia en Mark nog even kort mee naar buiten genomen voor een paar portretfoto’s in het laatste restje licht. Het feest was een prachtige ontlading van een super sfeervolle en heerlijke trouwdag. Ook voor ons was het een feest er bij te zijn. Julia en Mark, nogmaals van harte gefeliciteerd!

trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-01trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-02 bruiloft huizen trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-04(bovenstaande foto: Rianne Groesbeek)
trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-05 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-06 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-07 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-08 bruidsfotografie trouwfotografie hei in bloei gooi blaricum trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-10 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-11 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-12(bovenstaande foto: Rianne Groesbeek)trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-13 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-14(bovenstaande foto: Rianne Groesbeek)trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-15 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-16 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-17 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-18 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-19trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-21trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-22 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-23 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-24 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-25 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-26 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-27 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-28 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-29 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-30 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-31 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-32 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-33 trouwfotografie-bruidsfotografie-kalkovens-huizen-trouwen-evert-doorn-34

Klik hier om terug te gaan naar de portfolio

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden of een reservering maken voor jullie trouwdatum?