Wendy en Michiel hadden voor hun huwelijk een prachtige klassieke locatie in gedachten: het mooie landgoed te Werve in Rijswijk; een oud koloniaal landhuis wat tegenwoordig wordt gebruikt voor huwelijken en andere gelegenheden. Vooral de enorme tuin (met torentje) is prachtig. De tuin biedt bovendien prima gelegenheid voor een receptie buiten, mits het goed weer is natuurlijk. Deze dag hadden we geluk!

Het begon bij de ouders van Wendy thuis. Hier was zij zich aan het voorbereiden; Michiel zou later (in een oude politie-Porsche) arriveren. Natuurlijk had hij haar nog niet gezien en dit was een mooi emotioneel moment voor beiden. Na een bakje koffie gingen wij alvast richting te Werve om daar wat foto’s te maken; de rest van de gasten zou zich binnen verzamelen voor de ceremonie. De ruimte die hiervoor wordt gebruikt, levert mooi licht op en de sfeer was meteen gezet toen Wendy door haar opa werd weggegeven.

Na de ceremonie en felicitaties was het even spannend of taart en toost buiten konden plaatsvinden, maar dit bleek gelukkig het geval. We hadden hier ook mooi de tijd voor wat groepsfoto’s. Na een spetterende exit inclusief vastgebonden blikjes verplaatsten wij ons naar restaurant La Stanza in Rotterdam, waar een enorm mooie achtertuin met balkon is. En uiteraard goede koffie en verse pasta ;). Hier kon een borrel en ontvangstmoment plaatsvinden, voor iedereen in het restaurant aan tafel ging.

Heerlijk eten en mooie speeches, dat was het idee. Na het eten was er nog ruimte voor een mooi gebaar van de vrienden van Michiel en Wendy en daarna was er een gezellige borrel. Al met al een heerlijke, ontspannen dag. Wendy en Michiel, gefeliciteerd!

trouwfotografie in Rijwijk Landgoed Te Werve en Stanza Rotterdam 01trouwfotografie in Rijwijk Landgoed Te Werve en Stanza Rotterdam 02trouwfotografie in Rijwijk Landgoed Te Werve en Stanza Rotterdam 10bruidsfotografie landgoed te Werve Rijswijktrouwreportage landgoed te Werve Rijswijk trouwfotograaf Evert Doorntrouwfotografie in Rijwijk Landgoed Te Werve en Stanza Rotterdam 15bruidsfotografie in Rijwijk Landgoed Te Werve en Stanza Rotterdam 16huwelijksceremonie Landgoed te Wervereceptie bruiloft landgoed te Werve Rijswijkdiner trouwen la Stanza Rotterdam