Afgelopen maandag mocht ik het huwelijk van Mildred en Mark vastleggen. Maandag is niet een heel gebruikelijke trouwdag maar ja, als je een fietsenwinkel runt met z’n tweetjes dan moet de tent natuurlijk wel open blijven in het weekend!

Het feestje was er niet minder om, integendeel zelfs. Mijn dag begon bij Mark waar ik wat van zijn voorbereidingen vastlegde, om vervolgens naar de woning van Mark en Mildred (heerlijk veel licht en een geweldig uitzicht!) te gaan. De dochters van Mildred, beiden in stijlvol blauw, hadden zich verdeeld over bruidegom en bruid voor de nodige assistentie en mental support ;).

Niet lang na mijn aankomst kwam ook Mark aan. Het blijft wat vreemd om bij je eigen huis aan te bellen maar goed, het is dan ook een buitengewone dag! Zowel Mark en Mildred waren zichtbaar onder de indruk en geĆ«motioneerd door elkaars verschijning; een mooi moment. We hebben in het appartement wat foto’s gemaakt en daarna gingen we lekker de natuur in voor foto’s, vlakbij Boerderij Langerlust waar de dag zich verder zou afspelen.

Het burgerlijk huwelijk daar werd direct gevolgd door de kerkelijke inzegening; dat zie je niet zo heel vaak maar het is wel praktisch! Beide ceremonies hadden een paar heel mooie emotionele momenten en veel mooie woorden. Prachtig om te zien!

Het weer zat goed mee dus de receptie in de kas kon deels buiten plaats vinden. Na de BBQ gingen de voeten van de vloer en dat kun je echt met een gerust hart over laten aan dit stel en hun vrienden en familie! Bij het wegrijden kon ik het niet laten nog even een mooie zonsondergang mee te pikken.

Mildred en Mark, het was een geweldig mooie dag! Van harte gefeliciteerd en veel geluk gewenst.

trouwfotografie Amsterdam Boerderij Langerlust

[like_button url=””]