1 juni vond het huwelijk plaats van Wendy en Robert. Het werd een schitterende dag die eigenlijk precies zo liep zoals Wendy en Robert hadden gehoopt, maar daarbij moet gezegd worden dat ik zelden mensen heb gezien die zoveel aandacht en enthousiasme in hun bruiloft hebben gestoken. Iedereen, inclusief mijzelf, heeft dan ook een geweldige dag meegemaakt.

Ze trouwden voor de wet in het stadhuis van Wijk bij Duurstede (inclusief muzikale verrassing van Wendy voor Robert) en na de lunch in de tuin bij Wendy’s ouders was er de kerkdienst in het pittoreske protestantse kerkje in Cothen.

Hierna gingen iedereen naar Naarden-Vesting, waar bij Fagel in het Arsenaal eerst taart en toost was. en daarna ruimte voor foto’s met het bruidspaar en de kinderen. Daarna ging iedereen aan tafel voor het diner, afgewisseld met mooie speeches. Ik mocht Robert en Wendy nog even ‘lenen’ voor wat foto’s in het mooie avondlicht, waarna het avondprogramma een geweldige kickstart kreeg door het vertonen van de trouwfilm die Royal Rushes had gemaakt.

De hele dag werd perfect begeleid en aangekleed door weddingplanner Astrid Blaauw.

Wendy en Robert, van harte gefeliciteerd!

Wendy Robert Wijk aan Duurstede en Arsenaal Naarden 43

[fblikesend]