De 31e zou de grote dag worden voor Lisanne en Maarten. En het werd een dag om niet te vergeten! Deze begon bij de ouders van Lisanne thuis, waar niet alleen de voorbereidingen voor Lisanne zelf plaatsvonden, maar waar ook de ceremonie in de (prachtig versierde) tuin zou plaatsvinden. Het weer zat niet de hele dag mee, maar tijdens de ceremonie gelukkig wel.

Nadat ik de voorbereidingen daar had vastgelegd ging ik nog even kijken bij Maarten die zich heel relaxed thuis, een paar minuten verderop, klaarmaakte. Nadat Maarten arriveerde kon de ceremonie plaatsvinden, gevolgd door taart, champagne (door Maarten vakkundig gesabreerd) en felicitaties. Het hele gezelschap ging hierna naar Landhuishotel de Bloemenbeek in de Lutte; een prachtige en zeer gastvrije locatie in 100% Twentse sferen. Na een borrel en een supergezellig diner (begeleid door salonorkest die Flegel) was het uiteindelijk tijd voor het feest.

Nu heb ik de loop der tijd aardig wat trouwfeesten gezien, maar zelden zo één als deze. Iedereen ging helemaal uit z’n dak en de band, Beethoven, speelde de zaal volledig plat. Voeg daar een spectaculaire vuurwerkshow aan toe, en voila: een feest van de bovenste plank.

Lisanne en Maarten, bedankt voor de gastvrijheid en van harte gefeliciteerd!

Lisanne en Maarten bruiloft Bloemenbeek Twente bruiloft logo 01

[fblikesend]