Antonella en Heico trouwden op misschien wel één van de mooiste trouwlocaties in Nederland; Buitenplaats Amerongen. Schitterend gelegen op de Utrechtse heuvelrug, met een bijzondere sfeer en een vleugje klasse.

De dag begon echter in Amsterdam, waar Antonella (met Italiaanse roots) zich aan het voorbereiden was met haar moeder. Een heel relaxed begin! Haar vader kwam haar ophalen en de rit naar Amerongen kon beginnen. Daar had Heico zich samen met alle andere gasten al verzameld. Erg leuk dus dat Heico zijn aanstaande bruid voor het eerst zag in aanwezigheid van alle gasten.

De ceremonie vond plaats in het oude Koetshuis. Een mooie ingetogen ceremonie met af en toe een vleugje humor. Hierna maakten we op het bordes van het kasteel de groepsfoto, maar het begon vrijwel tegelijkertijd flink te regenen. Gelukkig stonden de plu’s al paraat en kwam iedereen redelijk droog over voor de toost en receptie.

We hadden daarna gelegenheid voor wat familiefoto’s en een korte serie met het bruidspaar samen. De Buitenplaats biedt hiervoor enorm veel mogelijkheden; als fotograaf is het net een pretpark waar je je de hele dag kunt uitleven!

Maar uiteraard moest er ook gegeten worden; voor mij het laatste deel van de dag. Ik heb de sfeer en openingsspeech van Heico nog vastgelegd en toen zat het er voor mij op. Een mooie dag met veel mooie momenten. Antonella en Heico, van harte gefeliciteerd!

bruidsfotografie Buitenplaats Amerongen trouwfotograaf Evert Doorn