Op 22 oktober trouwen Cathelijne en Ronald op het prachtige landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Een zeer stijlvolle locatie.

De gehele dag vond hier plaats, en dat begon al bij de voorbereidingen. Dit deden Cathelijne en Ronald uiteraard apart van elkaar, zodat ze elkaar daarna voor het eerst konden zien met een heuse trapscène. Het trappenhuis van deze locatie leent zich hier gelukkig bijzonder goed voor! Hierna hadden we tijd voor wat groepsfoto’s en een korte fotosessie. Het weer zat enorm mee; zelden hebben we het in oktober zo mooi gehad.

Daarna was het tijd voor de ceremonie; gevolgd door taart en champagne (vakkundig aangebroken middels sabel door Ronald). Hierop volgde een high tea die tot in het begin van de avond duurde. Leuk en weer eens wat anders! Er was bovendien gelegenheid voor een aantal mooie speeches.

Na een opfrismoment werd de dag afgesloten met een spetterend feest in de feestzaal beneden. Super dat een locatie zoveel mogelijkheden kan bieden voor een compleet huwelijk.

De gehele dag werd perfect begeleid door weddingplanner Martine Devilee van Pure Planning. Het was al met al een geweldige dag. Cathelijne en Ronald, van harte gefeliciteerd!

Cathelijne Ronald Duin en Kruidberg Santpoort - Weddingplanner