Soms kom je op trouwlocaties waar je heel, heel blij van wordt. Bijvoorbeeld vanwege de uitstraling en de sfeer die er hangt. Huis Bergh in ’s Heerenberg nabij de Duitse grens is er zo één (voor het eerst dat ik voor m’n werk naar Duitsland ben gereden, ook al was het maar 5 minuutjes!).

En dit was dan ook de plek waar Laura en Robert-Jan hun huwelijk gingen vieren. De dag begon thuis met de voorbereidingen, maar daarna gingen we al snel richting de locatie. Hier werd het paar opgewacht door hun gasten. Het burgerlijk huwelijk werd gesloten op de locatie zelf; voor de kerkdienst in de mooie St. Pancratiuskerk moesten we 3 minuutjes lopen. Het was een mooie dienst met hier en daar best wat emotie.

Na de dienst gingen we terug naar Huis Bergh voor de lunch, waarna wij in de omgeving en in het complex zelf foto’s konden nemen. Na de borrel (met het geweldige trio van 2CV Gypsy Jazz die voor een heerlijk sfeertje zorgde) en start van het diner zat mijn dag er op. Een prachtige dag op een geweldige locatie en iedereen heeft enorm genoten!

Laura en Robert-Jan, van harte gefeliciteerd!

Laura RJ Doesburg en Heerensberg Huis Bergh 012CV Jazz Gypsy band op bruiloft bij Huis Bergh

[fblikesend]