Stel dat je de gelegenheid hebt om bij je ouderlijk huis in de tuin te trouwen…klinkt als een makkelijke keuze, maar je moet er heel wat moeite en tijd in steken om ’t voor elkaar te krijgen! Ik kan stellen dat Tamar en Richard, met hulp van familie en vrienden, het erg goed gelukt is.

Een complete trouwlocatie werd uit het niets opgebouwd in de achtertuin van Tamar’s ouders (die daar het prachtige bed & breakfast Buitenminsen runnen), op de grens van Naarden en Huizen in het bos. Een dikke aanrader als je een mooi logeeradres zoekt in het Gooi.

Mijn dag begon echter thuis bij Richard, waar ik hem aantrof op het balkon in het shirt van zijn favoriete club. Later op de dag zou hij echter nog in diverse shirts van andere Eredivisieclubs te bewonderen zijn…Met hulp van vader en zus trok Richard zijn stijlvolle trouwpak aan. De oranje accenten verwijzen naar Koninginnedag, de dag waarop Richard en Tamar elkaar voor het eerst ontmoeten. Ik moet zeggen; het stond hem bijzonder goed.

Daarna vertrok ik naar Buitenminsen om daar de voorbereidingen van Tamar, haar moeder en de bruidsmeisjes Pum en Tedde vast te leggen. De gasten verzamelden zich inmiddels beneden en kregen daar een frisgroene stropdas van de ceremoniemeesters. Richard kwam vervolgens in stijl aan op z’n motor om Tamar beneden op te wachten aan de trap.

Na de lunch was het tijd voor de ceremonie, geleid door Babs (buitengewoon ambtenaar burgelijke stand) Marian van Ooijen, gevolgd door taart, toost en een receptie. Aan het einde van de middag hadden we tijd voor foto’s, onder andere op de botter waar Tamar’s vader op zeilt en die speciaal vanuit Spakenburg naar Huizen was gevaren en ook nog even in de mooie omgeving van Buitenminsen zelf. Daarna konden ze direct aanschuiven voor het diner. Ook uitstekend verzorgd overigens, en dat op locatie!

De dag werd afgesloten met een knallend feest in de tent met live band en enkele briljante acts van hun vrienden.

Al met al een prachtige dag en met de bijzondere insteek is het zeker de moeite even wat namen te melden wie er aan mee heeft gewerkt:

Locatie: Buitenminsen bed & breakfast
Tent: Tentworx
Trouwambtenaar: Marian van Ooijen
Catering: Cook’inn
Verhuurspullen: Serve + Delight
Decoratie: Elzemarie Molenaar
Band: Agogo

Tamar en Richard, van harte gefeliciteerd!

[like_button url=””]