Afgelopen zaterdag trouwden Julia en Bart op het fraaie Jachtslot de Mookerheide. Een mooie dag die bijna helemaal buiten plaats kon vinden! Bovendien een bruiloft met een internationaal tintje (Julia komt uit Rusland en ze hebben elkaar ontmoet in New York), met mensen die vanuit alle hoeken in de wereld richting Nederland waren gekomen. De Mookerheide is een bijzondere plek op een schitterende locatie; midden gelegen in het bos in de omgeving van Nijmegen. Met mooi weer kun je er buiten de ceremonie doen, maar ook diner en zelfs feest en ook deze dag was dat het geval Рmet uitzondering van de enorme onweersbui die we laat op de avond over ons heen kregen, maar dat mocht de pret niet drukken!

Bij elkaar was het een geweldige dag om vast te leggen, met een superlief stel en een internationaal tintje en veel mooie grotere en kleinere momenten om vast te leggen. Heerlijk als een bruidspaar en hun gasten gewoon optimaal genieten van de dag!

What a lovely day it was last Saturday; the day Julia and Bart got married at Jachtslot de Mookerheide. 

There’s a lot to tell about this day. I could tell that Bart is *almost* as good in piano playing as Julia (but most likely much better in walking dogs…), that the whole day was as relaxed as they hoped it would be, that the wedding got a surprising Scottish accent at a certain point and that during the evening we had a huge thunderstorm that forced us inside, but certainly didn’t spoil the good mood.

I could tell much more, but I’m much better at taking photographs than writing, so I probably should shut up now and just show some photo’s ;)

Julia and Bart, thanks for letting me be there, and congratulations!

Bart Julia Nijmegen en Jachtslot de Mookerheide 01Bart Julia international wedding in the Netherlands, Jachtslot de Mookerheide