Hoewel de meeste bruiloften in Nederland in de zomer zijn, is december ook een maand waarin best veel getrouwd wordt. Het weer is meestal wat minder, maar de sfeer des te beter! Dit was zeker ook van toepassing op het huwelijk van Zeeger en Arina afgelopen zaterdag. Zij trouwen in het Rijk van de Keizer, een super sfeervolle locatie net buiten Amsterdam. Een goede keus: op deze locatie konden zowel diner, ceremonie als het feest plaatsvinden, het eten is geweldig en de mensen fantastisch.

De dag begon bij hen thuis, waar de daggasten klaar stonden voor de komst van Zeeger. Dit was ook de plek waar Arina en Zeeger elkaar voor het eerst die dag zouden zien. Een goede gelegenheid voor een toost en gebakjes. Hierna gingen we, met de oudste nog rijdende bus in Nederland, naar het Muziekgebouw aan ’t IJ welke we hadden uitgekozen als plek voor een fotosessie met de gasten en enkele foto’s met Zeeger en Arina zelf. Een plek met veel mogelijkheden!

Daarna gingen we richting het Rijk voor diner – de ceremonie zou dus na het diner plaatsvinden nadat de andere gasten waren gearriveerd. Leuk was dat er in de ceremonie veel ruimte voor wat persoonlijke toespraken was ingelast.

Hierna was het tijd voor taart en toost, borrelen en een knallend feest. De gasten konden op een oude typemachine een persoonlijke boodschap achterlaten en de fotobooth zorgde voor kant-en-klaar foto’s voor in het gastenboek. Het einde van het feest (half drie – het voordeel van een locatie buiten de stad) heb ik niet meer meegemaakt maar het kan niet anders of dat was net zo geslaagd als de rest van de dag.

Arina en Zeeger, van harte gefeliciteerd!

trouwfotografie en bruidsfotografie Amsterdam Rijk van de Keizer Amsterdamtrouwfotografie en bruidsfotografie Amsterdam en18 Rijk van de Keizer Amsterdam