September is altijd een prachtige maand wat licht betreft. Als je dan op een buitenlocatie gaat trouwen en het is ook nog mooi weer, lijkt alles perfect in elkaar te vallen. Zo ook voor Kim en Menno die in de Theethuin in Eemnes gingen trouwen. Voor mij persoonlijk ook een plek van betekenis ;).

De dag begon bij Kim en Menno thuis in Huizen, amper 10 minuutjes bij mij vandaan. Ik had genoeg tijd, dus kon ook nog even op en neer naar Menno rijden die zich bij zijn ouders aan het voorbereiden was. Eenmaal weer terug bij Kim was het wachten op Menno, die met een prachtige geleende rode kever kwam aanrijden. De eerste blik was voor beiden een wonderlijk en mooi moment.

Hierna gingen we met de familie op weg naar de theetuin waar zich inmiddels ook de andere gasten hadden verzameld. De theetuin is een geweldig leuke en groene plek met veel mooie planten, bloemen en een boel gezelligheid. Een ideale plek voor de ceremonie en daarna receptie met taart en toost. Daarna verplaatsten we ons weer richting Huizen, naar de Boerderij waar – zoals je zou verwachten – tafels in boerenstijl stonden opgesteld voor eten, borrelen en feest. Al met al een dag zoals je ze vaker wilt meemaken! Menno en Kim, bedankt en gefeliciteerd!

bruidsfotografie theetuin Eemnes en Huizenbruidsfotografie theetuin Eemnes en Huizentrouwfotografie Theetuin Eemnes en Huizen