Op een prachtige zomerse dag in augustus vond het huwelijk van Eveliene en Harald plaats. De dag begon in grand hotel Karel V in hartje Utrecht. Hier was Eveliene zich op een mooie kamer aan het voorbereiden. Altijd prettig als fotograaf; behalve dat de ruimte erg mooi was, was het licht ook heel fijn! De daggasten verzamelden zich intussen beneden voor de aankomst van Harald, die dat in stijl deed met een prachtige klassieke rode Volvo. Hierna kon iedereen in de tuin genieten van een lunch.

Vervolgens ging het richting Zeist. Vooral Slot Zeist is bekend voor trouwerijen, maar het gemeentehuis, een steenworp verderop, is ook zeer fraai en dit was dan ook de plek waar de ceremonie plaatsvond. Onder het oog van alle gasten reed Harald de auto voor, waarna het kon beginnen.

Na afloop vond de receptie om de hoek plaats en daarmee was deze, voor mij vrij korte maar daarom niet minder leuke dag, weer voorbij. Al met al erg geslaagd! Eveliene en Harald, van harte gefeliciteerd!

trouwfotografie Utrecht grand Hotel Karel V en Zeistbruidsfotografie Utrecht grand Hotel Karel V en Zeistlunch bruiloft Grand Hotel Karel V Utrechtgemeentehuis Zeist voor huwelijk en trouwen