beste trouwfotograaf Nederland Dutch Wedding Awards eervolle vermelding

Dit jaar heb ik voor het eerst meegedaan met de Dutch Wedding Awards (in de categorie Beste Trouwfotograaf van Nederland), een jaarlijkse award met feestelijke gala uitreiking georganiseerd door de NTBO (Nederlandse Trouwbranche Organisatie).

Dit jaar deed ik voor het eerst mee, en niet helemaal zonder succes: ik mocht voor mijn categorie een eervolle vermelding in ontvangst nemen!

De meeste fotowedstrijden richten zich op foto’s zelf, maar deze award beoordeelt niet alleen je foto’s, maar ook je bedrijf: hoe onderscheid je je, hoe is de uitstraling van je website, de service richting klanten, waarborging van continuïteit, et cetera. Om mee te doen moet je ten eerste door een 0-toetsing komen waarbij de jury je algemene voorwaarden, facturen en website beoordeelt. Vervolgens wordt er heel veel informatie gevraagd over je bedrijf, je dienstverlening en hoe je te werk gaat en op basis daarvan worden er een handjevol mensen genomineerd.

Helaas zat ik niet bij het lijstje met genomineerden, maar omdat ik slechts 0,05 punten in de eindscore   (op een cijfer van 1 tot 10) hier vanaf zat, leverde het wel een eervolle vermelding op en daar ben ik behoorlijk blij mee! Vooral op het onderdeel ‘onderscheidend vermogen en service’ scoorden we  hoog, onder andere met onze handgemaakte albums. Het is in ieder geval een teken dat we goed bezig zijn.

Volgend jaar doe ik gewoon weer mee; wie weet !