Werkwijze & mogelijkheden

Werkwijze2019-01-11T12:44:30+00:00

Stijl van fotografie

Ik maak foto’s waar echte emotie en sfeer in zit, en die je het gevoel geven er daadwerkelijk bij te zijn.

Tijdens groepsfoto’s en de fotosessie (als je dat wil uiteraard) neem ik de leiding en geef aanwijzingen waar nodig, maar wel op een manier die voor jullie prettig is – ik denk dat 99% van mijn bruidsparen niet van stijf poseren houdt en daar ben ik het volledig mee eens! Ik leg echte momenten tussen jullie vast, en die combineer ik met creatieve compositie en spannend gebruik van licht.

Het grootste deel van de dag echter zijn we op onopvallende wijze de mooie momenten en het verhaal van jullie dag vast te leggen. Niet alleen ‘de’ momenten, maar ook de kleine subtiele gebeurtenissen en emoties. Jullie en de gasten spelen daarin een belangrijke rol, maar ik fotografeer net zo goed details en overzichten om het verhaal compleet te maken.

Werkwijze

Vaak krijg ik te horen dat mensen mij totaal niet als storend ervaren tijdens een bruiloft. Dat vind ik belangrijk: dat jullie als bruidspaar maar ook de gasten het prettig vinden om me erbij te hebben. Uiteraard pas ik me aan aan de dress code, dat helpt, maar minstens zo belangrijk zijn mijn positieve instelling en het vermogen zo onopvallend mogelijk te werk te gaan (lees hier hoe andere bruidsparen dit hebben ervaren).

Op iedere bruiloft neem ik iemand mee die ook fotografeert en mij assisteert met verlichting. Op deze manier kunnen we meer momenten vastleggen en de belangrijke dingen vanuit verschillende hoeken fotograferen. Uiteraard worden alle beelden in dezelfde stijl nabewerkt.

Willen jullie ook een film clip laten maken? Graag help ik jullie iemand te vinden; vanuit mijn netwerk kan ik een aantal zeer geschikte aanbevelingen doen waarvan ik weet dat ze mooi werk maken en als team goed samenwerken.

Na de bruiloft

Een groot deel van ons werk vindt na de bruiloft plaats. Binnen een week krijg je een sneak preview slideshow te zien (klik hier voor een recent voorbeeld) en binnen vier weken is er een complete online gallery met hoge resolutie beelden beschikbaar en (indien van toepassing) een eerste album ontwerp, ook in het hoogseizoen. Dat is dus best snel! Nadat we het ontwerp op het album hebben goedgekeurd, hebben we circa 8 weken nodig om dit met de hand te maken.

Mogelijkheden en kosten

De reportages en pakketten die ik aanbied zijn zeer compleet en op jullie wensen af te stemmen. Dit is al mogelijk voor 1795 euro inclusief btw, en daarbij inbegrepen is het volgende:

  • een persoonlijk vrijblijvend kennismakingsgesprek (of Skype/Facetime call) voorafgaand aan boeking
  • voorbespreking van de dag, enkele weken voor jullie bruiloft
  • 6 uur fotografie (van mijzelf + meefotograferende asssistent; extra uren: 150 euro per uur)
  • sneak preview slideshow een week na de bruiloft
  • een ruime serie bewerkte hoge resolutie beelden (minimaal 200 voor 6 uur) op usb stick in een luxe verpakking en in een online cloud gallery
  • een compact linnen trouwalbum van 18×25 cm in een mooie bewaarhoes uit eigen atelier met de highlights van de dag
  • reiskosten binnen Nederland

Uiteraard zijn extra uren, grotere albums inclusief omslagdoos en andere opties toe te voegen naar wens zodat de invulling perfect past bij jullie wensen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de prijslijst ontvangen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen? Vul dan het contact formulier in.

Direct checken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is?

Vul de gegevens hiernaast in en ik laat het jullie zo snel mogelijk weten!

Jullie namen

E-mail

Trouwdatum