Werkwijze & mogelijkheden

Werkwijze2018-11-24T13:44:45+00:00

Stijl van fotografie

Ik maak foto’s waar echte emotie en sfeer in zit, en die je het gevoel geven er daadwerkelijk bij te zijn.

Tijdens groepsfoto’s en de fotosessie (als je dat wil uiteraard) neem ik de leiding en geef aanwijzingen waar nodig, maar wel op een manier die voor jullie prettig is – ik denk dat 99% van mijn bruidsparen niet van stijf poseren houdt en daar ben ik het volledig mee eens! Ik probeer echte momenten te creëren tussen jullie, en die te combineren met een creatieve compositie en spannend gebruik van licht om deze foto’s net dat beetje extra te geven.

Het grootste deel van de dag echter ben ik op onopvallende wijze de mooie momenten en het verhaal van jullie dag vast te leggen. Niet alleen ‘de’ momenten, maar ook de kleine subtiele gebeurtenissen en emoties. Jullie en de gasten spelen daarin een belangrijke rol, maar ik fotografeer net zo goed details en overzichten om het verhaal compleet te maken.

Werkwijze

Vaak krijg ik te horen dat mensen mij totaal niet als storend ervaren tijdens een bruiloft. Dat vind ik belangrijk: dat het bruidspaar én de gasten het prettig vinden om me erbij te hebben. Uiteraard pas ik me aan aan de dress code, dat helpt, maar minstens zo belangrijk zijn mijn positieve instelling en het vermogen zo onopvallend mogelijk te werk te gaan.

Bij kortere, kleine bruiloften werk ik alleen en bij bruiloften die wat langer zijn of veel gasten bevatten, neem ik iemand mee die ook fotografeert en mij assisteert met verlichting. Op deze manier kunnen we meer momenten vastleggen en de belangrijke dingen vanuit verschillende hoeken fotograferen. Uiteraard worden alle beelden in dezelfde stijl nabewerkt.

Willen jullie ook een film clip laten maken? Graag help ik jullie iemand te vinden; vanuit mijn netwerk kan ik een aantal zeer geschikte aanbevelingen doen waarvan ik weet dat ze mooi werk maken en als team goed samenwerken.

Na de bruiloft

Een groot deel van ons werk vindt na de bruiloft plaats. Binnen een week krijg je een sneak preview te zien en binnen vier weken is er een complete online gallery met hoge resolutie beelden beschikbaar en (indien van toepassing) een eerste album ontwerp, ook in het hoogseizoen. Dat is dus best snel!

Mogelijkheden en kosten

De reportages en pakketten die ik aanbied zijn zeer compleet en op jullie wensen af te stemmen. Dit is al mogelijk voor 1695 euro inclusief btw, en daarbij inbegrepen is het volgende:

  • een persoonlijk vrijblijvend kennismakingsgesprek (of Skype/Facetime call) voorafgaand aan boeking
  • voorbespreking van de dag, enkele weken voor jullie bruiloft
  • 6 uur fotografie (extra uren: 150 euro per uur)
  • sneak preview slideshow een week na de bruiloft
  • een ruime serie bewerkte hoge resolutie beelden op usb stick in een luxe verpakking en in een online cloud gallery
  • een compact trouwalbum van 18×25 cm uit eigen atelier met de highlights van de dag
  • reiskosten binnen Nederland

Uiteraard zijn grotere albums en andere opties toe te voegen naar wens. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de prijslijst ontvangen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen? Vul dan het contact formulier in.

Direct checken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is?

Vul de gegevens hiernaast in en ik laat het jullie zo snel mogelijk weten!

Jullie namen

E-mail

Trouwdatum