Ben jij trouwfotograaf of wil je dit tot specialisme gaan maken? Wie weet kan ik je verder helpen!

Als trouwfotograaf heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het fotograferen van bruiloften; meer dan 200 tot dusver. In die periode heb ik veel mooie dingen meegemaakt en heb ik veel verschillende aspecten van het vak gezien. Daarnaast ben ik ook gastdocent aan de Gooische Fotoschool, waar ik onder andere workshops flits- en portretfotografie geef. Het geven van workshops en begeleiden van fotografen doe ik al langer, en ik heb gemerkt dat het delen van kennis en het beter maken van mensen erg leuk is.

Deze passies gecombineerd komen hier dus samen. Ik geloof er heilig in dat het trainen van fotografen ons vak en de markt alleen maar beter en sterker maakt.

Graag help ik ook jou bij het verder ontwikkelen van je skills als fotograaf, ondernemer en als mens. Dat doe ik bij voorkeur 1-op-1, zodat je alle persoonlijke aandacht krijgt die nodig is en we het programma kunnen afstemmen op jouw specifieke wensen en behoeften, ongeacht je niveau.

Dat kan op twee manieren: door middel van een individuele workshop op maat, of een langduriger coaching traject.

Beide opties zijn geschikt voor zowel trouwfotografen met minder ervaring, als diegenen die al een stuk verder zijn maar verdere verdieping zoeken in hun vak.

Optie 1: workshop op maat

In een halve dag kan ik jouw specifieke vraagstuk of vraagstukken beantwoorden. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Techniek (flitstechniek, geavanceerde camera instellingen, gebruik van licht en compositie);
  • Storytelling (hoe vertel je het verhaal van een trouwdag door middel van beelden);
  • Trouwfotografie als service (klantcontact en communicatie);
  • Workflow (beeldselectie, bewerking en presentatie);
  • Business (kostprijs berekening, marketing en de zakelijke kant van het vak als trouwfotograaf);
  • Portfolio feedback (op een constructieve manier beoordelen van jouw beelden en handvaten geven hoe je jezelf kan verbeteren).

Uiteraard bespreken we van te voren jouw wensen per telefoon.

De kosten hiervan bedragen 375 euro exclusief btw, voor een halve dag (4 uur) training hier in Bussum.

Optie 2: coachingstraject

In dit traject zal ik je langer begeleiden, verdeeld over meerdere sessies.

Het voordeel is dat we jouw vooruitgang kunnen monitoren en bijsturen, bijvoorbeeld door de beelden die je schiet bij bruiloften in de tussentijd te bekijken, en opdrachten mee te geven die je in de tussentijd uitwerkt. Ook hebben we hierdoor gelegenheid meerdere facetten aan te pakken.

Dit traject begint met een halve dag specifieke training zoals genoemd bij optie 1, gevolgd door drie extra sessies van een uur tot anderhalf uur via Skype of hier in Bussum. Deze sessies plannen we in overleg in, en worden gehouden binnen één jaar na de opstart training. Net als bij de losse individuele workshop bespreken we van te voren je specifieke wensen en leerdoelen.

Kosten: 725 euro exclusief btw. Optioneel uit te breiden met de mogelijkheid dat ik een keer meeloop tijdens een opdracht en, indien wenselijk, extra opvolg sessies (in overleg uiteraard).

 

Wil je meer weten of een workshop of coachingstraject ingaan? Stuur me dan snel een mail op trouwen [at] evertdoorn.nl !